Originally Posted by Webster Ustadlar size bir soru. Diyelim 100 klik anl aldik Bunu bir ay boyunca hergun bozup tekrar almakmi karli yoksa 1 ay hic ellememek mi??? Hiç bir þey deðiþmiyor geçmiþte bir çok kez hesap kitap yapýldý konuda, ayrýca anl ye nasýl geçiyorsunuz hesabýn varmý sana yasaklý o banka gelme sen
Originally Posted by Webster Ustadlar size bir soru. Diyelim 100 klik anl aldik Bunu bir ay boyunca hergun bozup tekrar almakmi karli yoksa 1 ay hic ellememek mi??? Bunun cevabýný ben biliyorum ama söylemem.
Originally Posted by admustafa En basit þekliyle aþaðýdaki formülle yapabilirsiniz. Mevduat Karþýlýðý=%Günlük Getiri*386,470588235294 matematiðim çok iyi idi lisede örn bugün fil'i hesaplayabilirmisin
Originally Posted by NewsTR Hiç bir þey deðiþmiyor geçmiþte bir çok kez hesap kitap yapýldý konuda, ayrýca anl ye nasýl geçiyorsunuz hesabýn varmý sana yasaklý o banka gelme sen Ustad anl icin o bankaya gelmeye gerek var mk? Garantiden anl alacagim. Alamam mi? Gecen fil aldim oldu o Ama fili dusurdum Anl alayim diyorum Originally Posted by balýkadam Bunun cevabýný ben biliyorum ama söylemem. Ustad ben bunu hesaplarim yorma beni 😃😃😃
Originally Posted by Webster Ustad anl icin o bankaya gelmeye gerek var mk? Garantiden anl alacagim. Alamam mi? Gecen fil aldim oldu o Ama fili dusurdum Anl alayim diyorum Ustad ben bunu hesaplarim yorma beni 😃😃😃 Hayýr tefasta iþlem görmüyor anl sadece Alternatifbank üzerinden alýnýyor.
Originally Posted by Byccx matematiðim çok iyi idi lisede örn bugün fil'i hesaplayabilirmisin 0,0628x386,47=24,27 Mk
Originally Posted by NewsTR Hayýr tefasta iþlem görmüyor anl sadece Alternatifbank üzerinden alýnýyor. Yapma hocam yaw Cidden baktim yok. Cok uzuldum...anl den sonra tefasta olan en iyi hangisi sizce?
Originally Posted by Webster Yapma hocam yaw Cidden baktim yok. Cok uzuldum...anl den sonra tefasta olan en iyi hangisi sizce? Hesap açmak isterseniz https://dijital.alternatifbank.com.tr Baþvuru da sadece vadesiz hesap seçin Vov hesap açmayýn boþuna hoþgeldin gider.
Forum Rules
Yer Ýmleri