s400 etkilemez deniyor kimince...amerikanin blof yapmadigini dusunuyorum...
negatif anlamda fiyatlarin cok azi icinde bu caatsa nin bence...
bunun sebebi de...belki bi orta yol vs bulunur beklentisi...sanirim...
s400 etkilemez deniyor kimince...amerikanin blof yapmadigini dusunuyorum...
negatif anlamda fiyatlarin cok azi icinde bu caatsa nin bence...
bunun sebebi de...belki bi orta yol vs bulunur beklentisi...sanirim...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
hah hah hah...caatsa...s400 alirsan... enseye cat sana!...(c altdan cengelli okuncek)
...ytd...by beybaba
hah notumuzda inmis...moodys...
...ytd...by beybaba
Çimento ihrac fiyatı ton/35 usd.kilo gram fiyatı 20 krş.(navlun dahil sanıyorum)
Enerji maliyeti yüksek ürünler Demir,Çimento,Cam,Seramik vb.ülkemiz için olumlu değil.
Finansman açığı yaratmakta.(Batıçim ve Söke iyi örenektir-finansman giderlerini karşılamadığı için satılıyor)
Hem enerji ithalatımızı artırmakta ve Çevre kirliliği yaratmaktadır.
YTD
isgucu maliyeti en onemli kalemlerden biridir...bu global rekabette en onemli unsurlardan biridir...bkz.china
eksisi...halkin alim gucunun dusuk olmasi...
artisi da var...eksisi de var...
...ytd...by beybaba
not indirimi...caatsa baslangici...
caatsa...enseye cat sana...
...ytd...by beybaba
Yer İmleri