Allah Allah... Sol üstte kiþisel bilgilerim (e-posta, tel, adres), sað üstte uygunluk testi çýkýyor. Onlarýn altýnda da ekstre gönderim tercihleri var. 16 TL aylýk masraf diyor mesela posta yoluyla olan seçenekte.
Sizin yatýrým hesabý var galiba çünkü yatýrým dünyam bana yatýrým fonu alýþ iþlemine izin vermedi hesap aç dedi , ben vadesiz hesap üzerinden aldým.
Þubeden talimatla deðiþtirdim.
Sizin yatýrým hesabý var galiba çünkü yatýrým dünyam bana yatýrým fonu alýþ iþlemine izin vermedi hesap aç dedi , ben vadesiz hesap üzerinden aldým.
Ustad
Haftasonu para lazim olursa garantiden cumanin fiyatiyla satis yapabilirim degil mi?
Evet garanti kendi fonunu sattýrýyor diye hatýrlýyorum ama hafta sonu bakarsýnýz 1 tl sembolik satýþ yapýp.
Haklisiniz tskler. Ben yarin garanti uzerinden fil alacaktim. Bu durumda acil gerekecek kadar miktari gtl de tutup kalanla fil almak mantikli olacaktir
Haklisiniz tskler. Ben yarin garanti uzerinden fil alacaktim. Bu durumda acil gerekecek kadar miktari gtl de tutup kalanla fil almak mantikli olacaktir
Evet bende garantiden alýrken hep öyle yapardým paranýn az bir kýsmýný gtl çoðunluðu fil alýrým acil para ihtiyacý için.
Yer Ýmleri