Sayfa 370/1001 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    Allah Allah... Sol üstte kişisel bilgilerim (e-posta, tel, adres), sağ üstte uygunluk testi çıkıyor. Onların altında da ekstre gönderim tercihleri var. 16 TL aylık masraf diyor mesela posta yoluyla olan seçenekte.
    Sizin yatırım hesabı var galiba çünkü yatırım dünyam bana yatırım fonu alış işlemine izin vermedi hesap aç dedi , ben vadesiz hesap üzerinden aldım.
    Şubeden talimatla değiştirdim.

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Sizin yatırım hesabı var galiba çünkü yatırım dünyam bana yatırım fonu alış işlemine izin vermedi hesap aç dedi , ben vadesiz hesap üzerinden aldım.
    Evet o yüzden olmalı. Neyse hallolmus en azından.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Ustad
    Haftasonu para lazim olursa garantiden cumanin fiyatiyla satis yapabilirim degil mi?

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad
    Haftasonu para lazim olursa garantiden cumanin fiyatiyla satis yapabilirim degil mi?
    Evet garanti kendi fonunu sattırıyor diye hatırlıyorum ama hafta sonu bakarsınız 1 tl sembolik satış yapıp.

Evet garanti kendi fonunu sattırıyor diye hatırlıyorum ama hafta sonu bakarsınız 1 tl sembolik satış yapıp.
    Haklisiniz tskler. Ben yarin garanti uzerinden fil alacaktim. Bu durumda acil gerekecek kadar miktari gtl de tutup kalanla fil almak mantikli olacaktir

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Haklisiniz tskler. Ben yarin garanti uzerinden fil alacaktim. Bu durumda acil gerekecek kadar miktari gtl de tutup kalanla fil almak mantikli olacaktir
    Evet bende garantiden alırken hep öyle yapardım paranın az bir kısmını gtl çoğunluğu fil alırım acil para ihtiyacı için.

Evet bende garantiden alırken hep öyle yapardım paranın az bir kısmını gtl çoğunluğu fil alırım acil para ihtiyacı için.
    Ustad peki bunu surekli takip etmek mi gerekli mevduat oraninin altinda dusup dusmedigini kontrol icin. Bildirim vs yokmu uygulamada felan?

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad peki bunu surekli takip etmek mi gerekli mevduat oraninin altinda dusup dusmedigini kontrol icin. Bildirim vs yokmu uygulamada felan?
    Takip her gün forumda tablo yayınlanıyor ordan takip edebilirsin,
    -------------------------
    Anl yarın 24,89

Sayfa 370/1001 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •