Allah Allah... Sol üstte kişisel bilgilerim (e-posta, tel, adres), sağ üstte uygunluk testi çıkıyor. Onların altında da ekstre gönderim tercihleri var. 16 TL aylık masraf diyor mesela posta yoluyla olan seçenekte.
Sizin yatırım hesabı var galiba çünkü yatırım dünyam bana yatırım fonu alış işlemine izin vermedi hesap aç dedi , ben vadesiz hesap üzerinden aldım.
Şubeden talimatla değiştirdim.
Sizin yatırım hesabı var galiba çünkü yatırım dünyam bana yatırım fonu alış işlemine izin vermedi hesap aç dedi , ben vadesiz hesap üzerinden aldım.
Ustad
Haftasonu para lazim olursa garantiden cumanin fiyatiyla satis yapabilirim degil mi?
Evet garanti kendi fonunu sattırıyor diye hatırlıyorum ama hafta sonu bakarsınız 1 tl sembolik satış yapıp.
Haklisiniz tskler. Ben yarin garanti uzerinden fil alacaktim. Bu durumda acil gerekecek kadar miktari gtl de tutup kalanla fil almak mantikli olacaktir
Haklisiniz tskler. Ben yarin garanti uzerinden fil alacaktim. Bu durumda acil gerekecek kadar miktari gtl de tutup kalanla fil almak mantikli olacaktir
Evet bende garantiden alırken hep öyle yapardım paranın az bir kısmını gtl çoğunluğu fil alırım acil para ihtiyacı için.
Yer İmleri