-

Originally Posted by
Omega0607
Yarın dolar beklentim 5.70-5.75 aralığı ..
O seviyeden yukarımı yapar asagımı Fed karar verecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben fed kadar 5.82 ile 5.84 araliginda kalacagini fed sonrasi ise cikis olacagini, cumaya kadar alimlarin hizlanmasi ile 5.90 ile 5.92 arasi kapanacagini...p.tesi ise binali yildirimin almasiyla 5.60 sevilerine inecegini dusunuyorum...ytd

Originally Posted by
NewsTR
Geçen 5,70 dip demiştim tuttu gibi bu sefer 5,60 hedefim var bakalım.
Bu hafta degil ama yukarida yazdigim secim sonucu cikarsa ben de 5.60 li seviyelerde dipleyecegini dusunuyorum ustad...
Yatırım Tavsiyesi Değildir
-

Originally Posted by
NewsTR
Geçen 5,70 dip demiştim tuttu gibi bu sefer 5,60 hedefim var bakalım.
Günlük grafikde bir üçgen var dibi 5.72 civarı ..Yukarı çıkacaksa bile sanki orayı test edecek gibi duruyor.Yarın acıklama sırasında epey bir aksiyon olacak gibi paritede
-

Originally Posted by
Emre1976
Benim bildiğim 6 ay üzeri stopaj yüzde 12 bi yanlışınız olmasın. O geçen sene ağustos kasım arası olan stopaj dimi?
15-12 kalan 3 onu demek istemis 24.1 *0.88 : 21.21 yapar.
-

Originally Posted by
Webster
Ben fed kadar 5.82 ile 5.84 araliginda kalacagini fed sonrasi ise cikis olacagini, cumaya kadar alimlarin hizlanmasi ile 5.90 ile 5.92 arasi kapanacagini...p.tesi ise binali yildirimin almasiyla 5.60 sevilerine inecegini dusunuyorum...ytd
Bu hafta degil ama yukarida yazdigim secim sonucu cikarsa ben de 5.60 li seviyelerde dipleyecegini dusunuyorum ustad...
Hükümete yakın anketler bile yüzde 5 fark var diyor .Ama burası Turkiye her an hersey olabilir
-
CB, bu secimi imam a vermez , bunu iyi dusunun bence

Originally Posted by
Omega0607
Hükümete yakın anketler bile yüzde 5 fark var diyor .Ama burası Turkiye her an hersey olabilir
-

Originally Posted by
Omega0607
Tum anketler m.ince icin ikinci tur kesin diyordu...ve servetbey hakli...
-
Halaa su sunu yapmaz bunu yapmaz diyenler var, planlı bir bitirme projesi bu
-

Originally Posted by
paramanya
15-12 kalan 3 onu demek istemis 24.1 *0.88 : 21.21 yapar.
Aynen öyle dedim
%3 daha az stopaj oluyor 6 ay ve yukarısı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri