Bu arada Teb deniz ve qnb ayni atm yi kullanacakmis iyi fikir enparanin isine yarar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ne yaptýn doktor ? kolumda bir lokma lipom var diye bir yýl ömür biçtin. Yarýn öleceðimi bilsem dahi, o akþam yemek yemem, su içmem, ilaç almam. kýsacasý masraf yapmam. Çok cimriyim dir. Kýsa mesafe dolmuþa- otobüse binmem. Bisikletim var. Etrafýmdakiler '' parayý mezara mý götüreceksin bir otomobil almadýn '' dediklerinde , onlara '' yolda görürseniz durmayýn, almayýn, size ne benim mezarýmdan, paramdan '' diyorum.
Þaka bir yana, Çocukluðumda çok sýkýntý çektiðim için kendime bir söz verdim. Bir ev alana kadar evlenmedim. Evlenince de kenarda çocuða yetecek kadar nakit olmadan çocuk yapmadým. Þimdi de Ýngilizce týp okuyan oðlumun yurtdýþý hayalini gerçekleþtirecek birikimin peþindeyim. Bu arada temel yaþantýmdan kýsmadým. Sadece lüzumsuz ( bana göre ) içki, sigara, lüks harcamalardan kaçýndým. Ýþ yerinde 4 çeþit nefis yemek verilirken , sýrf etrafa hava olsun diye restorandan sipariþ vermedim.
Bu konuda kötü anýlarým var. Kiracýdan yana hiç þansým olmadý. Kardeþimin iþyeri arkadaþýna kiraladýðým dairenin kapý ve pencereleri kýþýn odun niyetine yakýlmýþtý. Üstüne de vergi iadesi için sahte kontrat koyarak devleti dolandýrmýþ kabak bana patladý. yýl 2009 idi.
2012 yýlýnda Karþýyada havuzlu sitede sýfýr daireye kiracý olarak giren inþaat müh. ( 62 yaþýnda ) ilk 2 yýl kirayý otomatik ödedi. Çok kibardý. Sonra '' amerikalý patron öldü, þirket bir kaç ay maaþ veremeyecek, alýnca toplu yatýrýrým '' dedi. Ben de samimi buldum, olur dedim. Altý ay kira yatmadý. Sonunda aradým ve daha fazla katlanamayacaðýmý söyledim. Özür dileyerek 15 gün içinde yatýracaðýný söyledi. Dediðini yaptý ve 8. gün apar topar eþyayý yükleyip izini kaybettirdi. Mutfak dolaplarýný teþekkür mahiyetinde parçalamýþ.
Demir’i 15 Ocak’ta alýrsan en azýndan paraný korursan, Þuan alýrsan en çok zararý orda yazarsýn. Diðer ikinci çok zarar muhtemelen dolarda yaþarsýn, üçüncü en çok zarar faizler düþmeyeceði enflasyon 17-21 arasý olacaðý Ýçin kirada yaþarsýn. En marjinal karý üçüncü madde verecektir.
Yer Ýmleri