Evet ben GTL aldim ve
su anda fon karsiligi yuzde 23 ve mevduat karsiligi 24.35 gibi gorunuyor
Originally Posted by admustafa
Bazı arkadaşlar PPF'leri nkolay bono tarzı bir ürün olduğunu zannettikleri için belli aralıklarla alıp satmanın getiriyi arttırabileceği düşünüyorlardı. Fonu günlük satıp tekrar almak erken stopaj ödemenize neden olur. Buda tekrar alabileceğiniz fon sayısını azaltır. Fon sayısı azalırsa getiri miktarı bir miktar düşer. O yüzden fonu satıp aynı fonu almak getiriye ilave katkı sunmaz hatta dediğim gibi getiriyi bir miktar düşürür. Fonu ihtiyacınız olduğu anda veya daha yüksek getiri elde edeceğiniz bir ürün bulduğunuzda satmak mantıklıdır.
Ucuk getiri olanlar gunluk getiri durumlari sureklilik degil, tahvil faizleri dustugu icin tahvil degerli oluyo ona sahip olan fon getiri si de artiyo ama yarin ters birsey olursa eksi yazabilir o fonlar..
Originally Posted by zaftra
Sağol dostum araştıracam.risk tahammül yok derken daha çok borsa kastetmiştim.biraz şu fonları arastırıyorum başka neler var diye az ve orta risk iyi getırıli.dediğiniz şeyıde arastıracam.birde bazı arkadaşlar uçuk getirili fonlar oranlar söylüyorlar .tüm bankalarda oluyormu o fonlardan .arastırıyorum işbankası tefas neler var bakalım
Yer İmleri