Arama sonucu : 7935 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. sn webster öncelikle yanıtınız için teşekkürler. 20 yaşından beri beyaz yakalı olarak afedersiniz it gibi çalışıyorum. tabiri caizse tam modern kölelik. aldığım ücret tr ortalamasının oldukça üzerinde, primlerle falan da desteklenince hatırı sayılır bir meblağa ulaşıyor. öyle çalışma odaklı, öyle robotize bir hayatım oldu ki 15 yıl boyunca ne gençliğimi yaşadım ne de aileme ve çevremdeki insanlara gereken değeri verebildim. artık ciddi ciddi sorgulamaya başladım bu hayatı. sürekli baskı ve stres altında çalışmaktan, bir yarış atı muamelesi görmekten bıktım. ömrümün kısaldığını hissediyorum gün be gün. yeter artık, ben 15 yılda belki de 40 yıl çalışan bir insandan daha fazla çalıştım. artık dinlenme ve hayatımı yaşama vakti geldi. ha bu arada o 1 milyon TL bugün cash olarak elimde yok ama yakın zamanda olması büyük ihtimal. şimdiden hayatımı planlamak istiyorum.

Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    sn webster öncelikle yanıtınız için teşekkürler. 20 yaşından beri beyaz yakalı olarak afedersiniz it gibi çalışıyorum. tabiri caizse tam modern kölelik. aldığım ücret tr ortalamasının oldukça üzerinde, primlerle falan da desteklenince hatırı sayılır bir meblağa ulaşıyor. öyle çalışma odaklı, öyle robotize bir hayatım oldu ki 15 yıl boyunca ne gençliğimi yaşadım ne de aileme ve çevremdeki insanlara gereken değeri verebildim. artık ciddi ciddi sorgulamaya başladım bu hayatı. sürekli baskı ve stres altında çalışmaktan, bir yarış atı muamelesi görmekten bıktım. ömrümün kısaldığını hissediyorum gün be gün. yeter artık, ben 15 yılda belki de 40 yıl çalışan bir insandan daha fazla çalıştım. artık dinlenme ve hayatımı yaşama vakti geldi. ha bu arada o 1 milyon TL bugün cash olarak elimde yok ama yakın zamanda olması büyük ihtimal. şimdiden hayatımı planlamak istiyorum.
    hepsonradan evet bende sizinle aynı parametrelerdeyim.. söylediğiniz meblağa yatırım yaparak mı yoksa sadece birikimle mi geldiniz? 35 yaş için iyi bir birikim gibi görünüyor, yatırım tavsiyelerinizi almak isterim..

3.  Alıntı Originally Posted by canx34 Yazıyı Oku
    hepsonradan evet bende sizinle aynı parametrelerdeyim.. söylediğiniz meblağa yatırım yaparak mı yoksa sadece birikimle mi geldiniz? 35 yaş için iyi bir birikim gibi görünüyor, yatırım tavsiyelerinizi almak isterim..
    hocam öncelike 2016-2017 senelerinde bitcoin'den güzel bir vurgun yaptım, borsada da birkaç kötü tecrübem oldu ama yine de yıllık mevduat kazancından çok daha fazla getiri elde ettim diyebilirim. yani "birikim + doğru yatırım".

hocam öncelike 2016-2017 senelerinde bitcoin'den güzel bir vurgun yaptım, borsada da birkaç kötü tecrübem oldu ama yine de yıllık mevduat kazancından çok daha fazla getiri elde ettim diyebilirim. yani "birikim + doğru yatırım".
    beni ürküttüğünden dolayı bitcoin yada kararlı & sabırlı bir şeklide dolar veya altın yatırımı yapamadım bugüne kadar. hep vadeli mevduatla sağlam getiriyi tercih ettim. özellikle bitcoin gerçekten sinir bozucu

5.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    yani siz calismadan daha cok yatirimdan oyle yaptiniz demi?

6.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    yani siz calismadan daha cok yatirimdan oyle yaptiniz demi?
    açıkçası onun muhasebesini yapmadım, yapmam da zor. zira 15 yıldır aylık maaşımın %60'ıyla birikim yaptım, bunu alternatif yatırım araçlarına pay ettim, dönem dönem kompozisyonu değiştirdim, bitcoine yatırdığım kısım epey kar etti, bazı hisselerde de iyi kazandım. illa bir tahmin yapmam gerekirse şu an elimdeki 1 milyona yakın meblağın %70'i birikim+normal getiri %30'u anormal yüksek getiri diyebilirim herhalde.

açıkçası onun muhasebesini yapmadım, yapmam da zor. zira 15 yıldır aylık maaşımın %60'ıyla birikim yaptım, bunu alternatif yatırım araçlarına pay ettim, dönem dönem kompozisyonu değiştirdim, bitcoine yatırdığım kısım epey kar etti, bazı hisselerde de iyi kazandım. illa bir tahmin yapmam gerekirse şu an elimdeki 1 milyona yakın meblağın %70'i birikim+normal getiri %30'u anormal yüksek getiri diyebilirim herhalde.
    tebrikler cesur davranmışsınız ve bişeyler yapmışsınız . bitcoin'in herzaman bir hikayesi oldu ama biz yine de güvenemedik birtürlü.. buda aileden gelen eski memur kafasından dolayıydı.. mevduat yine de çok kaybettirmedi ama sizinle aynı düşündüğümüz hayat planı için biraz yetersiz gibi görünüyor malesef.. hayırlısı

sn webster öncelikle yanıtınız için teşekkürler. 20 yaşından beri beyaz yakalı olarak afedersiniz it gibi çalışıyorum. tabiri caizse tam modern kölelik. aldığım ücret tr ortalamasının oldukça üzerinde, primlerle falan da desteklenince hatırı sayılır bir meblağa ulaşıyor. öyle çalışma odaklı, öyle robotize bir hayatım oldu ki 15 yıl boyunca ne gençliğimi yaşadım ne de aileme ve çevremdeki insanlara gereken değeri verebildim. artık ciddi ciddi sorgulamaya başladım bu hayatı. sürekli baskı ve stres altında çalışmaktan, bir yarış atı muamelesi görmekten bıktım. ömrümün kısaldığını hissediyorum gün be gün. yeter artık, ben 15 yılda belki de 40 yıl çalışan bir insandan daha fazla çalıştım. artık dinlenme ve hayatımı yaşama vakti geldi. ha bu arada o 1 milyon TL bugün cash olarak elimde yok ama yakın zamanda olması büyük ihtimal. şimdiden hayatımı planlamak istiyorum.
    Ben sizin gibi yaptım...Pek pişman değilim...Hala para ev araba falan ...çocuklar büyüdü ..Yıllar sonra alışık olduğunuz yaşam tarzından biraz feragat edebilirsin ama pişman olmazsın.... Bence 250K faiz , emlak döviz falan hatta hisse falan 750 bu işe ayırmalısın...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •