Originally Posted by mertkucukuncu fed faiz indirmeyecek Indirse de farketmez ustad...
Originally Posted by Webster Indirse de farketmez ustad... Aynı fikirdeyim.
Originally Posted by mertkucukuncu fed faiz indirmeyecek Neredeyse bütün FED üyeleri tek tek çıkıp ya aslında indirilmesi lazımdı deyip günah çıkartır gibi konuştular. Temmuzda indirim kesin gibi.
Originally Posted by drselcuk Topu topu 44k dolar var.. mert ile karıştırmayın beni Onun için dedim 23,75 vermezler, kaçırmazsanız 23,50 anca.
yok abi siz satın dövizini Denizbank %3,65 + Burgan %4 ile devam
Originally Posted by myfinans Neredeyse bütün FED üyeleri tek tek çıkıp ya aslında indirilmesi lazımdı deyip günah çıkartır gibi konuştular. Temmuzda indirim kesin gibi. Ya myfinans ustadim indirsin. Bugunu de not alin. Bakin bakalim ne oluyor. Ne olacak soyleyin lutfem 5.50 mi?
Originally Posted by aydinc yok abi siz satın dövizini Denizbank %3,65 + Burgan %4 ile devam Ustad cok viski icmek dislere zarar verir mi?
Originally Posted by Webster Ya myfinans ustadim indirsin. Bugunu de not alin. Bakin bakalim ne oluyor. Ne olacak soyleyin lutfem 5.50 mi? Hayır düşüş demiyorum buralarda sürünebilir bize has bir acayiplik olmazsa diyorum.
Forum Rules
Yer İmleri