Originally Posted by boschyatirim Bizim ilin emniyetinin içinde kantin var, fotokopi cektirmistim ordan biliyorum.Ancak halka acikmi onu bilmiyorum, denemedim. Acik ustadim tavsiye ederim 3m migros gibi
Originally Posted by drselcuk 24 haziranda 1259 tl lik altin fonu almistim.bajayim dedim 1289 tl olmus.. vay anasini.. Kac pay almistiniz onemli olan bu😃😃😃
Originally Posted by drselcuk 24 haziranda 1259 tl lik altin fonu almistim.bajayim dedim 1289 tl olmus.. vay anasini.. İcbc mi aldınız benle beraber girmişsiniz
Originally Posted by boschyatirim Mis in beyaz peynirini aldım.Beğenmedim. Onu ben de begenmem, diğer tüm peynirlerimi Izmir Pasa Ciftliginden kargo ile aliyorum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
17.124.. garanti altin fonu.. gpy..trump ile iran anlasursa 1300 e geriler.. 1-2 gun icinde bozarim bunu
Originally Posted by reha kaya Onu ben de begenmem, diğer tüm peynirlerimi Izmir Pasa Ciftliginden kargo ile aliyorum. Ben peynir manyagiyim..karstan kasar getirten biriyim.en iyi peynir nerde yazarsan sevinirim
Originally Posted by reha kaya Onu ben de begenmem, diğer tüm peynirlerimi Izmir Pasa Ciftliginden kargo ile aliyorum. Bizim burada hacı dayı var ben ondan alıyorum. Örgü peynir tadı yağı on numara güneydoğudan getiriyordu . Başka örgü peynir yiyemiyoruz. Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by reha kaya Onu ben de begenmem, diğer tüm peynirlerimi Izmir Pasa Ciftliginden kargo ile aliyorum. Paşadan arada alırım dibimde mağazaları, tek süt daha iyi kaşar da.
Forum Rules
Yer İmleri