Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2419 madde; 1 - 8 arası.

Konu: The last of the mohicans

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. adamın adı:

Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Varlık fonunana basarlar yakında malları o kdar FAİZ zararı yazıyor adamlar bu fiyatlarda hisse taşıdıkça bırakın taşısınlar yok ben sattım gitti yok ben sattım şöyle oldu demeyin
    ###daima söylerim KADEMELİ satın az az ama çok emir ile satış girin hisse mutlaka yön yukarı ise malınızı almaya yeltenir###
    anlarsınız yönünü eldeki malı daha yukardan verirsiniz##

grafikler yalan söylemez adam nokta atışı yapmaya çalışmış ancak Grafiklerde daima %8-10 hata payı diğer bir isimle Yanıltıcı hareketler olabilir###

Örnekler ile bakabiliriz eklerim istereseniz mesela 2013 teki yanıltıcı hızlı yukarı hareket her nedense tesadüf mü bilinmez devamında GEZİ olayları olmuş
    yani grafik için teknik tutmuş

##2001 çöküşünden önce sinyaller gelmiş yine birileri mal pazarlamış sonuç krize sebep kuklalar iş başına gelmiş ###

vatandaş artık akıllandı borsanın düşük zamanını bekliyor##

emin olun bizler satmasak bu seviyelere gelmez terse çökerdik##

##şuan bankalar referandum öncesi gibi rahat kredi veriyor mu? veriyorsa düşükten faizlerin %20 leri devirmesinin 2018de yüksek ihtimal olacağını hesaplayıp alabileceğiniz kadar kredi alarak kriz için sermaye tutabilirsiniz.bu akılda bakkal mehmet usta veya simitci ahmet amcanın akılları.bazen en basit akıl kazandırır çünkü basit düşünmek için okullar okumaya 10 sene kafayı kirletmeye gerek yoktur.sözüm meclisten dışarı,###

şimdide bir şelale düşüşünde ne yapabilirsiniz bunu hesapladınız mı hiç?##hangimizin B-planı var?
    benim 2 tane var yükseldikçe az az açık pozisyon açıyorum.

2007 amerika konut krrizinin hakkında adamın birinin hikayesini izlemiştim youtube da adını hatırlasam ekleyecem tekrar
    RISK takers diye bir programa konu olmuştu:
    ## aslen doktor bu adam tıp okumuş haliyle ancak çocukluktan bu yana ilgisi ekonomi üstüne
    şirketini kuruyor ve yatırımcı arıyor bulduğu FON miktarı yaklaşık 2 milyar dolar ve bu adamın bir gözü doğustan mıydı hatırlamıyorum yok.
    tek yaptığı tüm yatırımıcısını inatla KONUT balonun patlayacağına inandırmak önce yatırımcılarının fonuna yaklaşık 500milyon dolar kaybettiriyor
    yatırımcılar kaçmak isterken nasıl yapıyor bilmiyorum hepsini ikna ediyor beklemeye
    ##sonuçta kendisi kişisel olarak kaldıraçlı konut açık pozisyonları sayesinde 1 milyar Dolar kazanıyor yatırımcılarına ise %70civarı kar saplıyor
    dolar bazında tabii.adı aklıma gelirse eklerim youtube videosunu.

bazen korkmadan ###kararlı kalmak faydalı olacaktır ##medya ve televizyona kalsak cebimizdeki bozuk paralara bile göz dikerler

şuan suçlamak için çok erken Grafikler 2018 başını işaret ediyor ####
    aklıma geldi nette araştırdım:

https://www.youtube.com/watch?v=II1E..._mRlU&index=24

bazen son dakikaya kadar kanmamak gereklidir kandırıcı hareketlere
    tüm piyasa yukarı giderken adam ısrarla batacak demiş.
    ##sonuç yaklaşık 1 milyar dolar kazanmış kişisel olarak ortagı hariç ###

2.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    aklıma geldi nette araştırdım:

https://www.youtube.com/watch?v=II1E..._mRlU&index=24

bazen son dakikaya kadar kanmamak gereklidir kandırıcı hareketlere
    tüm piyasa yukarı giderken adam ısrarla batacak demiş.
    ##sonuç yaklaşık 1 milyar dolar kazanmış kişisel olarak ortagı hariç ###
    Bunun 2015 de filmini de yaptılar. İzlemiştim. Oldukça güzel bir filmdi.
    İsmi "The big short" Başrolde Christian Bale oynuyor.

http://www.imdb.com/title/tt1596363/

3.  Alıntı Originally Posted by metin Yazıyı Oku

2016 yıllının başında bende belgeselini izledim önceki yorumda aklıma gelmedi nette araştırdım:adam ısrarcı piyasa koşullarına bakıyor
    eski oluşumlara ve grafiklere bakıyor belgesele göre 3-4 milyar dolarlık AÇIĞA satıyor önce
    devamında önce parasını aldığı yatırımcılar çıkmak istiyor çünkü paranın %40-50 si gidiyor .adam açık pozisyonları kapatmıyor ısrarla ve
    kriz bir anda patlıyor Televizyonlarda gördük bizde bizdeki ünlüler evlerini satıp amerikadan 2 tan e villa alıyor haberleri vardı###
    berlgesele göre işin sonunda yatırımcılarına kazandırdığı para dışında kendisine
    kalacak tutar yaklaşık 1 milyar dolar
    ve bunu cebinde 5 kuruş olmadan kazanıyor.

anlatmak istediğim piyasa yapıcılar şuan piyasayı zorluyor ve ALICI arıyor yapılan haberler olsun
    dergilerin gazetelerin pazarlamaları olsun şuan SON tango kısmındayız resmen ateşli bir dans var ortada
    piyasayı buralara çekenler bir %10 sert yapıp aynı 2013 gibi veya 2007 ve daha eskileri gibi mutlaka son bir yükseltme yapacaktır
    elde mal var mı diye sorsanız dandik dundik bir kaç hisse dışında hiç bir şey yok
    eldeki nakit ve REferandum öncesi aldığım krediler ile beklemedeyim##

sabırla beklemek gerekli bunu yapabilmek için ise sağlam bir irade ve psikoloji gerekli BORSA=psikoloji#####

####televizyonu açıyorsunuz söylenenler BOrsamız %34 primli deniliyor bunun anlamını araştırdım benim grafiklerimde paylaştığım gibi her düşüş önce %33-34 olmuş bazen ekranlar da 34 lor falan görüyorum işaret mi ulan bu diye soruyorum kendime ###
    kısa zamanda %34 düşürecekler demek ki mesaj veriyorlar televizyon üzerinden birbirlerine###

bakın altta tekrar paylaşıyorum ekran görüntülerini koskoca DEUTSCHE bank bizim ISCTR den daha ucuz ###

diğerlerini siz karşılaştırın ###

şimdi aldığınız her 1 LOT ile mal çıkma peşinde değillerse her tahtada her kademeye 1 LOT alım yazın bakın %10 düşük fiyata kadar bakın nasıl %10 düşüyor her alıcıya veriyoralr ###piyasa testi deniliyor bunlara aynı şekilde üstte %10 yükseğe kadar her kademeye 1 lot satış yazın süreli emir ile her gün kalsın bakın piyasa hangi yönü seçiyor alıcılara mı verecek satıcıların kini mi alacak ##########

teknik analiz hiç bir zaman yanılmaz mohikan ı suçlamayın yok sattım gitti yok daha kazanacaktım diye
    gözü kör yatırımcı olsanız ve hiç satmasanız sonra çok kazanmak için bekleseniz ve hiç kazanmayı bırakın ZARAR ile kapatsanız daha mı iyi kaybettiğiniz zaman da yanında tatlı olur###

arkanıza yaslanın bu ortamda günde %0,5 kar ile cebe atsanız her işlemi ayda 20 günden ne yapar?
    aylık %10 net kar yapmaz mı?
    yıllıkta devam etseniz %120 yapmaz mı?
    şimdi anlıyor musunuz aRACI kurumlar neden mal taşımaz####
    bu yüzden kısa vadeciyim ben ASLA uzuncu o0lmam###

İSC_VSDEUTCHE:

dün bende bir günde EKSİ %8-9 kayıp bekliyordum satmadılar##
    ancak desteği kırdılar###
    o sert satışları bir dahaki hafta bitimine kadar göreceğiz GRAFİKLERE uzun bakın sizde minimum haftalık hatta aylık bakın###

Haziran 2017 ile eylül 2017 nin AYLIK grafiklerde EKSİ sert düşen BARLAR yaratacağını göreceksiniz###
    aracı kurumların AÇIĞA satmalrını da eklerseniz durum vahim olabilir##

4.  Alıntı Originally Posted by metin Yazıyı Oku

Su anda The Big Short u izliyorum. Paranin kokusu bile insanin uykusunu kacirmaya yetiyormus. Uyuyamadim bir turlu, film de bitemedi.

Emlakci ile mahalleyi gezmeleri, mortgage brokerlari ile olan muhabbetleri....Beni 2008 e aldi goturdu. O yil bir ev almistik,. daha fazla dusmez heralde diye. Cok sukur evden zarar etmemistik ama, kiracinin 1.5 ton copunu temizlemek baya zoruma gitmisti. Insanin kotusu heryerde bulunuyormus dedik. Ama o zaman cok soylemistim kendi kendime; "Bu rakamlari bu addamlar geri odeyemezler" diye. Benim yari maasim alan eleman, benim oturdugum evden 4 kat daha pahali bir ev alabiliyordu. 0 % pesinatin yaninda, ekstra para da veriyorlardi, evi tamir edersin vs diyerek.....

Vesselam,

freesky

5.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Su anda The Big Short u izliyorum. Paranin kokusu bile insanin uykusunu kacirmaya yetiyormus. Uyuyamadim bir turlu, film de bitemedi.

Emlakci ile mahalleyi gezmeleri, mortgage brokerlari ile olan muhabbetleri....Beni 2008 e aldi goturdu. O yil bir ev almistik,. daha fazla dusmez heralde diye. Cok sukur evden zarar etmemistik ama, kiracinin 1.5 ton copunu temizlemek baya zoruma gitmisti. Insanin kotusu heryerde bulunuyormus dedik. Ama o zaman cok soylemistim kendi kendime; "Bu rakamlari bu addamlar geri odeyemezler" diye. Benim yari maasim alan eleman, benim oturdugum evden 4 kat daha pahali bir ev alabiliyordu. 0 % pesinatin yaninda, ekstra para da veriyorlardi, evi tamir edersin vs diyerek.....

Vesselam,

freesky

Adamlar 50 milyon $ lik mortgagedan 1 milyar $ lik malzeme satmislar. Turevin, turevinin, turevi.

Hickimse de sistemin batacagini hesap edememis. Komisyon tatli, bonuslar kebap, maaslar 6-7 digit....Seytanin aklina gelmeyecek urunler uretip satmislar, hayali. CDO'nun CDO'su; CDO square.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Aslında hepsi için yeni sayımlarım var.
    Dolar-TL, hatta Major bütün pariteler için sayımlar var ama bu pespaye ortamda içimden paylaşmak falan gelmiyor.
    JAS dostum mesaj atmış, kapalı bir grup oluşturalım falan diye.
    STAH abimiz böyle bir grup kurmuş diye duydum.
    Bu konuda girişimde bulunacak arkadaşlar varsa ben hazırım.

Selamun aleyküm sn Mohikan hoş geldiniz

inşallah sn JAS ve sn STAH da en kısa zamanda irtibata geçerler ...

BEN SİZE DE SÖYLEDİM ZAMANIN DA kaydoldunuz ve o gün bu gün yoksunuz yazmadınız

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •