Sayfa 213/1000 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    geçen dedim ya takipçi de yarısı olmuş
    Ustad siz ne isle mesgulsunuz???

2.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Kafama bisry takildi. Burda yuzde 0 stopaj sabit 23.50 uzun donem yani 365 gun üstü mevduat hesabi oluyor diyodunuz.. sanki yok boyle bi sey..resmi gazetede su yaziyor

Parası mevduatta olanlar için stopaj vergisi oranlarında değişiklik yapıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, enflasyon oranına bağlı olarak değişken faiz oranı uygulanan 1 yıldan uzun vadeli hesaplarda stopaj oranı yüzde 0 olarak belirlendi.

Bunun dışında 6 aya kadar vadeli hesaplarda yüzde 15, 1 yıla kadar vadeli hesaplarda yüzde 12, 1 yıldan uzun vadeli hesaplarda ise yüzde 10 olarak stopaj uygulamasına devam edilecek.
    şöyle üstadım 365 güne olmuyor 0 stopaj için zaten 366 gün-500 gün gibi sınırlamalar var.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad siz ne isle mesgulsunuz???
    kamuda mühendisim.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim sinbo bedava olsa eve sokmam
    Simdiye kadar iki urun aldim sinbo
    Ikisinide haftasinda cope koydum
    Abartmadan birsey alacagiz bakalim.
    geçen dolar başlığındakiler sinbo yu öve öve bitiremediler bilginiz olsun, belki ekmek makinasında çığır açmış olabilir. hatta yıllarca kullandım servis paslanan yerleri bile beleş değiştirdi diyen bile vardı, bir araştırın isterseniz netten diğerlerine daha fazla ödemeyin. yarın öbür gün soğursanız ilk maliyet yüksek olmasın.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    sn admustafa PPF başlığında bir arkadaş bileşik faiz varmı fonlarda demiş, bi bakıp izah edin isterseniz, konu önemli bende merak ediyorum çünkü.
    belki söyle bir şeyi azıcık duyup karıştırmış olabilirler fon alıp her gün al sat yapmazsanız veya karı gerçellemezseniz. stopaj kesilmeyeceği için stopaja gidecek kısımdan da nemalanmış oluyorsunuz. satarsanız eğer stopaj kesilecek ve ele geçen parayla her seferinde daha az fon alabileceksiniz, bu da bir nevi bileşik etkisi yapmış olur. benim soruyu soranın bilmediği kısım ile ilgili tahminin bu şekilde tabi kendini sanal ortamda kimyacı olarak tanıtan bankacı mustafa hocam daha iyi bilir.

6. Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    geçen sene ölçtürdüm kemik yaşım 26 çıktıydı... ( eski ödüllü yurtdışı pro mma sporcusuyum o sebeple kodum mu oturtan cinsten sağlamım ) ... kemik yaşı önemli... karaciğerini de yağlandırmayacan ... nüfus cüzdanından en az 30 yıl geriden gelirsin.... bol bol kızlarla da disco dans ...

Ahandaaa hain ninjanın mesleği ortaya çıktı..

yazmıştım kimse takmamış yahu öne alayım bari forumdaşları uyarayım demiştim.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Webster portföyde ne var?
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Webster portföyde ne var?
    Selamlar.
    Ufak parca dolar
    Ppf Fil
    Ppf Gtl

Acilisi bekliyorum. Dolar alim sansi verirse arttirmayi dusunuyorum. Vermezse fil oranimi yukseltecegim...

Sayfa 213/1000 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •