geçen dolar başlığındakiler sinbo yu öve öve bitiremediler bilginiz olsun, belki ekmek makinasında çığır açmış olabilir. hatta yıllarca kullandım servis paslanan yerleri bile beleş değiştirdi diyen bile vardı, bir araştırın isterseniz netten diğerlerine daha fazla ödemeyin. yarın öbür gün soğursanız ilk maliyet yüksek olmasın.![]()
belki söyle bir şeyi azıcık duyup karıştırmış olabilirler fon alıp her gün al sat yapmazsanız veya karı gerçellemezseniz. stopaj kesilmeyeceği için stopaja gidecek kısımdan da nemalanmış oluyorsunuz. satarsanız eğer stopaj kesilecek ve ele geçen parayla her seferinde daha az fon alabileceksiniz, bu da bir nevi bileşik etkisi yapmış olur. benim soruyu soranın bilmediği kısım ile ilgili tahminin bu şekilde tabi kendini sanal ortamda kimyacı olarak tanıtan bankacı mustafa hocam daha iyi bilir.
Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
geçen sene ölçtürdüm kemik yaşım 26 çıktıydı... ( eski ödüllü yurtdışı pro mma sporcusuyum o sebeple kodum mu oturtan cinsten sağlamım ) ... kemik yaşı önemli... karaciğerini de yağlandırmayacan ... nüfus cüzdanından en az 30 yıl geriden gelirsin.... bol bol kızlarla da disco dans ...
Ahandaaa hain ninjanın mesleği ortaya çıktı..
yazmıştım kimse takmamış yahu öne alayım bari forumdaşları uyarayım demiştim.
Webster portföyde ne var?
Selamlar.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri