Sayfa 258/639 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Yapı krediden satmak zorunda kalmış olması güzel birşey. İbiş oraya dokunmazdı çünkü. Mal mı kaptırdı nedir ?
    2 milyon lot kapasiten varsa 1 milyon lot alacan. Diğer 1 milyonu 0.40 larda satışları karşılamak için tutacan. İbiş yapı krediden sattı ise patronla hareket ediyor demek. Bu tehlikeli tabi

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ky çok gitmiyor deniliyor bence bu bazen safsata kervansaray da çok ky var üstelik 4_ 5 yıl bekleyen şirkette düzelme var ise ky ye bakmıyor. İşin özü şirketin icraatları...

Bunlarda bir iki sağlam icraat yapsın spek tutabiliyor mu o zaman göreceğiz...

Yeni iş anlaşmaları için zaman daralıyor
    Genel kurul için de keza öyle
    Yukardaki iki icraatı müteakip bir üst pazara çıkmak için başvuru beklenecek zaten bu üçü hissenin önündeki duvarları yıkmasına yeter...

Spek şimdilik istediğini yapıyor ama haber akışı başladığında nasıl talep patlaması olacak göreceğiz...bugun kervansaray da 900 nine yakın işlem hacmi vardı bir ayda yapamadığı işlem hacmini bir günde yaptı...

Inşallah bunda da yüzbinlerce lot tavanda sıraya girecek ayrıca d grubunu takip edenler bilir ki bu hisselerde çıkış başlarsa % 20 kesmez % 100 ve üstü gelmeden çıkış durmaz bu da başlasın ilerde hangi rakamları göreceğiz...

Tahminim o ki iki aya kalmaz çok farklı şeyleri konuşuyor olacağız...

3. Çok sağlam yorumlar geliyor.Helal olsun.YFAS nerdeyse bir yıl stabil.YKB 600-700 bin stabil,bugün oynadı.İş'in %90'ı stabil.Bugün YKB ile mesajın adresi belli

Hacettepe'nin dediğine katılırım.Silver,Megap,Orge,Netaş,Rheag ve niceleri var.Bir dünya KY ile ne hareketler yaptılar.Bütün mesele pazarlama değeri olan haber yaratmadır.O zaman 1'lik hisseyi 2'den hatta 3'dende alır spek.Yeterki 6-7'den pazarlayabileceği haber örgüsü olsun.Ama akpaz ilkel daha,afrikadaki yerli kavimler gibi.Savaş topu versen,eritip mızrak ucu yaparlar.Bu kafa işte.Kim yönetiyor?Yönetenlerde hayır yok.Nasıl olacak bu işler bilmiyorum.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by atropin Yazıyı Oku
    Yapı krediden satmak zorunda kalmış olması güzel birşey. İbiş oraya dokunmazdı çünkü. Mal mı kaptırdı nedir ?
    2 milyon lot kapasiten varsa 1 milyon lot alacan. Diğer 1 milyonu 0.40 larda satışları karşılamak için tutacan. İbiş yapı krediden sattı ise patronla hareket ediyor demek. Bu tehlikeli tabi

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Oyun içinde oyunda olabilir belki satmaya niyeti olmayan bizleri panikletip bilinçli olarak satış yapmış olabilir...

Haber gelene kadar belliki psikolojimize oynayacaklar... her türlü ömrüm olursa ne yapar eder 1 yıl daha beklerim zaten bu zamana kalmadan hissenin de şirketinde durumu net olarak ortaya çıkar...

5. Ümit bütün bankalarla anlaşma ve 2 yıl sonra ödeme haberi normalde harika bir haberdir tepki olmadı
    Benim bu hisse için düşüncem ve yaptığım şu. 20-30 bin lira ile girecen. Para giderse canım sağolsun diyeceğin bir para olmalı ve bu paraya işin düşmeyecek bir para olmalı. Ondan sonra 3 sene 5 sene beklersin. Çünkü 10 kat bile kazanabilirsin. Yeterki şirket ben iflas ettim demesin. Bize düşen sabır ve sakinlik bence. Ben artık fiyatlara bile bakmıyorum

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. [QUOTE=atropin;355957]Yapı
     Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Çok sağlam yorumlar geliyor.Helal olsun.YFAS nerdeyse bir yıl stabil.YKB 600-700 bin stabil,bugün oynadı.İş'in %90'ı stabil.Bugün YKB ile mesajın adresi belli

Hacettepe'nin dediğine katılırım.Silver,Megap,Orge,Netaş,Rheag ve niceleri var.Bir dünya KY ile ne hareketler yaptılar.Bütün mesele pazarlama değeri olan haber yaratmadır.O zaman 1'lik hisseyi 2'den hatta 3'dende alır spek.Yeterki 6-7'den pazarlayabileceği haber örgüsü olsun.Ama akpaz ilkel daha,afrikadaki yerli kavimler gibi.Savaş topu versen,eritip mızrak ucu yaparlar.Bu kafa işte.Kim yönetiyor?Yönetenlerde hayır yok.Nasıl olacak bu işler bilmiyorum.

Usta geçmişte nerdeyse dipten alıp % 100 e yakın kar ettiğim hisseler oldu forumlarda burada ky çok bu hisse gitmez dendi bizzat hisse sakiniydim gitmez denilen kaç hissenin gittiğine hatta bu kadar fazlasıyla yeter deyip sattığım üstüne iki kat daha çıkan hisselere şahit oldum . Dediginiz gibi bu hisseyi pazarlayacak akıllı bir spege ihtiyaç var. Genelde hareketli olan hisseler rağbet görüyor stabil olanlar daha az ilgi görüyor akpaz yeni yeni hareket etmeye başladı mutlaka birilerinin takibine girmiştir üstelik bunda beklediğimiz hiçbir haber gelmedi gelen haberleri de spek kullanmadı ya da kullanamadı...

Usak, bossa, silver, kozaa, iheva, tuck, escom, ateks, özbal bu hisselere bizzat şahit oldum ya içindeydim aldım sattım ya da takibimdeydi geçmişini beklentisini biliyordum. Inanın hiçbiri haber gelene kadar bu kadar surundurmedi bu kadar dip fiyatlarda beklemedi ciddi yerlere geleceğine inanmasam buradaki zararı farklı hisselerden çıkarırdım ama bunca ay bekledikten sonra batma ihtimali kalktıktan sonra güzel bir kar ile elveda demek istiyorum inşallah nasip olur...

7.  Alıntı Originally Posted by atropin Yazıyı Oku
    Ümit bütün bankalarla anlaşma ve 2 yıl sonra ödeme haberi normalde harika bir haberdir tepki olmadı
    Benim bu hisse için düşüncem ve yaptığım şu. 20-30 bin lira ile girecen. Para giderse canım sağolsun diyeceğin bir para olmalı ve bu paraya işin düşmeyecek bir para olmalı. Ondan sonra 3 sene 5 sene beklersin. Çünkü 10 kat bile kazanabilirsin. Yeterki şirket ben iflas ettim demesin. Bize düşen sabır ve sakinlik bence. Ben artık fiyatlara bile bakmıyorum

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Usta bunu ben aylardır ara ara dile getiriyorum. Benim maliyet yüksek 18 aydır bekliyorum ama 33 _ 35 civarında alan ve sabredenlerin belki 5 katına satabileceğini zarar etmeyeceğini maksimum zaman kaybı olabileceğini söylüyorum ımkanim olsa 150 _ 200 bin lot alır hem maliyetimi düşürür hem de en dipten alım yapardım bir ara ciddi ciddi arabamı satıp bir yıl arabasız gezeyim o paraya akpaz alayım diye çok düşündüm eşim istemedi bekar olsam kesinlikle yapardım dediğimi ben de elimdeki ile yetineceğim şu an farklı bir hissedeyim cüzi bir param var o hisseden çıkınca tamamını buraya yatıracağım geçen yukarı hareket ederken 35 den emir verdim gelmemişti bu kez nasip olacak mı görelim....

8.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Turkcell internet gitti daha yeni geldi.Bir bu eksikti.Neyse,günsonu:

Hangi derinlik prg. Kullanıyorsunuz ? Maliyeti nedir ? Bir tanede ben edineyim

Sayfa 258/639 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •