Harf alayim [emoji23]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Harf alayim [emoji23]
En iyisi kartı iptal ettir
laubalilikten hoşlanmam ciddiyeti severim disipline hayranım
kargadan başka kuş iş bankasından başka banka tanımam
o kadar !
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
🤣🤣🤣 kopya icin sagol Sutbiyik hocam
Forumdaşlar, Anadolu illerinden neredeyse bütün uçuşları Yeni İstanbul havalimanına koymuşlar. (IST: günde 4 uçağa karşılık SAW: günde 1 uçak)
Dönüş için ancak IST bulabiliyorum. Dönüş gece 22.30. Anadolu yakasına (Kadıköy) Yeni IST. Havaalnından dönüş için tecrübesi olan var mı?
Google'ladım ama çok ümitli değilim.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
EPDK, elektrik fiyatlarına yüzde 14,98 zam yapılmasına karar verdi. Zam 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak. / HaberTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Elektriğe yüzde 15 zam 1 Temmuz’da...
Sıradaki?![]()
![]()
Yer İmleri