Originally Posted by MobilMedya Hazine ve Maliye Bakanı : Ersin Özince ülkemiz için hayırlı olur inşallah. Kabine değişikliği eli kulağında. : Yönlendirme yapmıyorsanız.... Hatalı ifade.... Temenniniz ise bu şekilde yazılmaz... Her iki şekil ve durumda hatalı ifade...
Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
640 bin 32 gün 23.25 ykb Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by NacromantiA 640 bin 32 gün 23.25 ykb Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cok dusuk neden ppf ye gecmeyi dusunmediginizi sorabilirmiyim
Originally Posted by Webster Cok dusuk neden ppf ye gecmeyi dusunmediginizi sorabilirmiyim Anlamıyorum maalesef risk almayı da sevmediğimden teb e sordum 650 k 32 gün 22.50 verdi bende ykb den çıkarmadım başka bankaya da sormadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saygıdeğer forumdaşlar, önümüzdeki günlerde faizler düşecekse enflasyona endeksli mevduat cazip değil midir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Originally Posted by ozdess Saygıdeğer forumdaşlar, önümüzdeki günlerde faizler düşecekse enflasyona endeksli mevduat cazip değil midir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Düşerse tabi.
Originally Posted by NacromantiA Anlamıyorum maalesef risk almayı da sevmediğimden teb e sordum 650 k 32 gün 22.50 verdi bende ykb den çıkarmadım başka bankaya da sormadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bende 650k ile ppf deyim Herhangi bir riski yok Suan enaz 24 lerde...
Originally Posted by Webster Bende 650k ile ppf deyim Herhangi bir riski yok Suan enaz 24 lerde... webster bu ulkelerde insanlarin cogu sadece mevduat dusunur! nedeni de bellidir.
Forum Rules
Yer İmleri