Originally Posted by Webster Ustad aranizdaki gorunen kim? Hain ninjamiz mi? O müessese'deki bir çalışan
Originally Posted by drselcuk Cumartesi pazar 10-17 arasi ankara merkezdeyim .gorusmek isteyen ile gorusebilirim.hanimdan izin almam.sadece soylerim Vay Daktir kafamda tas kirdi resmen... Ben izin aliyorum ama yatirim yaparken yan odadan bana bagirarak bozdurmaaaa demiyor ustad 😃😃😃
Pazartesi benjo ile vedalasabilirim Bireysel yerliler 1.4 milyar usd daha almış hiç kıpraşma yok
Originally Posted by aydinc Pazartesi benjo ile vedalasabilirim Bireysel yerliler 1.4 milyar usd daha almış hiç kıpraşma yok Neden vedalasiyorsunuz?
Originally Posted by Webster Neden vedalasiyorsunuz? Kıpırdamiyor ki Bilmiyorum emin de değilim S400 var birden pik yapar sonra kararsız kaldım
Originally Posted by aydinc Kıpırdamiyor ki Bilmiyorum emin de değilim S400 var birden pik yapar sonra kararsız kaldım Aman deyim ustad...ilk hareketi dehset verici olacak gibi...
Originally Posted by Webster Aman deyim ustad...ilk hareketi dehset verici olacak gibi... Yukarı mı aşağı mi
Originally Posted by aydinc O müessese'deki bir çalışan O da oyle dusunmenizi istiyor zaten Dondurma seramoninizde kasenin icini iyice kontrol ettiniz mi sanmiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri