Sayfa 10/279 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
Arama sonucu : 2232 madde; 73 - 80 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

1. Alım yapmak istediğimde hisse adı listede çıkmıyor

2.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Yalanını yiyim he he şampiyon

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilader sana kapak yapayım istersen..o yalan lafını sana yedireyim mi herkesin önünde..biraz geriyi okursan nasıl alındığını yazmşım çaylak borsacı seni..

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Bilader sana kapak yapayım istersen..o yalan lafını sana yedireyim mi herkesin önünde..biraz geriyi okursan nasıl alındığını yazmşım çaylak borsacı seni..
    eski ortağım hisse nette çoğu kişi seni biliyor temel ve teknik olarak yazıların ortada kalkıp yükselen her hissede tesadüf değil çok büyük ustalıkla :?şurdan aldım burdan sattım dışında teknik ve temel anlamda hiçbir bilgi paylaşımı yapmayan biri ile tartışmaya girme bence hayırlı işler
    ytd deli saçmasıdır

4.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    eski ortağım hisse nette çoğu kişi seni biliyor temel ve teknik olarak yazıların ortada kalkıp yükselen her hissede tesadüf değil çok büyük ustalıkla :?şurdan aldım burdan sattım dışında teknik ve temel anlamda hiçbir bilgi paylaşımı yapmayan biri ile tartışmaya girme bence hayırlı işler
    Haklısın dostum..teşekkür ederim..

5.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    15000 üzerini vermediğini nasıl gördünüz
    Aynı aracı kurumdan aynı hesaba 15 bin (küsüratı da var) lot dağıtım yapıldı. Aracı kurumunuzdan bu bilgiyi öğrenebilirsiniz.

6. 5.00-5.50 civarı bu aralığı göreceğini düşünüyorum

7. Halka arz edilen hisse sayısı 11 milyon lot...
    Talep 21 milyon lot...
    Halka arzın toplam büyüklüğü 30 milyon tl...

Perşembe ya da cuma pay sırası açılır
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 10/279 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •