Sayfa 308/981 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. Trump'in açıklamalarından benim anladığım, Türkiye, Rusya S400 ayağında iyi rol yaptı diyor bunu da Hollywood'u örnek vererek söylüyor, ticaret hacminin artmasından Boeing satışına kadar normallesmeden bahsediyor, dolqrcilar için bence olabilecek en kotu senaryo bu, tabi Türkiye gerçekleri başka bütçeyi çevirecek paramız dahi yok, daha önce de birkaç defa demiştim S400'un alınmasına zerre ihtimal vermiyordum, Türkiye ve Amerika ilişkileri açısından bu iktidar açısından kesinlikle gerçekleştirilmesini beklemedigim bir adimdi blöf olduğu netlik kazandi.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Yorumsuz....

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Açıklamasının özeti şu Türkiye sonuna kadar haklı S400 konusunda. Bir hatalı varsa o da Obama hükümeti. Arka kapılar ardında ne konuşuldu onu bilemem ama dışarıya Türkiye/Abd dostluğu/ortaklığı/işbirliği vs ne ise o yansıtıldı.

3.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    O 10 milyar doları nereden bulacağız peki. Bütçe ilk 6 ayda 12 milyar dolar açık vermiş . Memur maaş zammı var temmuzda, bayramda emeklilere ikramiye var. Kış 5 ay sonra kapıda enerji alımı var daha.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    15 temmuz kutlamalari 30 agustos resepsiyonu onlari da unutmayin ejder meyveli smoothy olmaz ise hazimsizlik yapiyo somon fume

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Sevgili forumdasim onceleri bende s400 alinacagini dusunmuyordum son durumu degerlendirdigimiz de odenmis 2.5 milyar usd nin yanin suriye de rusyanin izni olmadan hicbir varlik gosterilemeyecegini ayni zamanda ruslari aldatmanin bedeli agir olur buyıl antalya ya gelmis ve gelecek olan rus turist sayisi 6 milyon neredeyse ulkeye toplam gelen turist sayisinin yarisi ucak krizinde gorduk putinin talimatiyla gelen sayi neredeyse yuzde 95 dusmustu rusyanin dusmanliginimi kazanmak abd yaptirimimi?

5.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    Eskiden refah partisi liderlerini arap ulkeleri ziyaretlerinde madara edip yollarlardi bir seferinde kaddafinin erbakani cadirda yere oturttugu kendisinin tahtta oturarak assagilayici sozler soyledigi dun gibi aklimda
    Degisen tek sey ne ust sinif bir ulkenin liderin su tiplere baksana sinema filmin firlamis kandirilmaya hazir bir grup sozude tarihin raflarinda yer alacak
    Hadi cani. Diyenler olabilir 15 gun sonra yada ilk teslimat yapildiginda gorusecegiz
    Benim aklima da gorusmede bastaki yaglama yikamadan sonra hababam sinifinda sabani kizlar kandirmak icin gazliyorlardi o geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Erdoğan'ın bahsettiği 115 boeing uçak ne zaman sipariş edildi ya da anlaşıldı?

Trump'la yaptığı görüşmede bonus olarak mı sunuldu?

THY nın geçen sene 30 adet geniş gövdeli Boeing, 30 adet geniş gövdeli Airbus ipariş ettiği gazetelerden izlemiştik.

Sonra bu sayı bir gazetede 40 adet olarak verildi.

Bu durumda acaba asgari 66 yeni uçak siparişi, devlet adamlığını tacirlik sanan Trump'a, "aman avcı vurma beni bak ben bu dağın stratejik maralıyım" diye mi verildi?

Bunu açıklayacak bir gazeteci, bir yiğit aranıyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by Alsat Yazıyı Oku
    Açıklamasının özeti şu Türkiye sonuna kadar haklı S400 konusunda. Bir hatalı varsa o da Obama hükümeti. Arka kapılar ardında ne konuşuldu onu bilemem ama dışarıya Türkiye/Abd dostluğu/ortaklığı/işbirliği vs ne ise o yansıtıldı.
    Ben özetinin ne olduğunu biliyorum zaten.Ama turpun yetkisinde değil bu durum...kongrede.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 308/981 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •