Originally Posted by Batman Yok geceligi otele 1250 tl veren siz varsiniz ustat ailecek gitmeseniz hersey dahil mi diye soracaktim ))))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Aile ile ultra herşey dahil konsept daha tercih edilir oluyor
Originally Posted by admustafa Aile ile ultra herşey dahil konsept daha tercih edilir oluyor Siz imayi anlamadiniz galiba ;)) web anlamistir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by admustafa Aile ile ultra herşey dahil konsept daha tercih edilir oluyor Ucuz olsun diye çadır kurduk ailecek
Originally Posted by drselcuk Ucuz olsun diye çadır kurduk ailecek Ben de tam daktir yok dicektim masada Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Ben de tam daktir yok dicektim masada Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Doktorumuz eve dönüş yolculuğunda araçla alakalı sorunlar yaşadı Ondan geç gelmiş olabilir
Originally Posted by drselcuk Ucuz olsun diye çadır kurduk ailecek Ustat cafe ekibi okarak kurtlar vadisinden karakter secsek iplikci nedim olurdunuz valla Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri