Originally Posted by Batman Diploma nereden bulgaristan mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi hayır İstanbul Fakat Bulgaristan vatandaşlığım var o sebeple bilirim diyorum..
Originally Posted by aydinc ben oranın herşeyini bilirim mülteci diyemezler Ustad oradan bir istegim olacak. Ne zaman gidecektiniz acaba?
Originally Posted by Webster 5.5 i gorurse 5.27 diyorum [emoji2][emoji2][emoji2] Bu sozun ustune bile omega ustar gelip 4.80 demediyse ya cok isi var ya da basina bi is geldi yoksa dayanamaz alintilardi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Bu sozun ustune bile omega ustar gelip 4.80 demediyse ya cok isi var ya da basina bi is geldi yoksa dayanamaz alintilardi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Inanin ayni seyi dusundum 😃😃😃
Ya ben bu ingde para birakmadim ama arti2 icin alisverisi tamamlayayim diyorum. Yarin son gun...500 tl harcamam lazim...mecbur yine viski alacam... Dusunuyordum ben neden surekli viski iciyorum diye...buldum yaw...ing yuzundenmis
Originally Posted by Webster Ya ben bu ingde para birakmadim ama arti2 icin alisverisi tamamlayayim diyorum. Yarin son gun...500 tl harcamam lazim...mecbur yine viski alacam... Dusunuyordum ben neden surekli viski iciyorum diye...buldum yaw...ing yuzundenmis Migros-Carrefour hediyem kartı alın Originally Posted by Webster Ustad oradan bir istegim olacak. Ne zaman gidecektiniz acaba? planlı değil..çünkü ondan önce başka mesleki çalışmalar-seminerler vs var
Originally Posted by aydinc Migros-Carrefour hediyem kartı alın planlı değil..çünkü ondan önce başka mesleki çalışmalar-seminerler vs var Ustadim dogum raporu lazim... sen yapmissin ya bizde yapacagiz Yardimlarinizi beklerim
Originally Posted by Webster Ustadim dogum raporu lazim... sen yapmissin ya bizde yapacagiz Yardimlarinizi beklerim hee yok ben burda doğdum..o şekilde değil..aile fertleri sayesinde bende hak kazanıyorum
Forum Rules
Yer İmleri