Sayfa 279/1000 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1. Bu hafta kabine değişikliği de olabilir, dolara bir darbede ordan gelecek.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu hafta kabine değişikliği de olabilir, dolara bir darbede ordan gelecek.
    Yine yaniliyorsunuz diyorum...cuma enf verisi var etkilerse sadece bu etkiler...bence 5.85 i gorecek...bunu dolarim var diye yazmiyorum 😄😄😄😄

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bir sene kullanip satacak diyor. Mazda2 yi satmak icin sirf 2 sene lazim ustad 😃😃😃
    Üstadım cuma öğleden sonra ilanı koydum Yarım saat sonra birisi aradı Ankara'dan hemen ilanı kaldır alıyorum dedi hatta depozito göndereyim dedi hemen. Hafta sonu da 5 kişi daha aradı. Pazartesi sabahı satışı yaptım.

Teşekkürler arkadaşlar.
    Amacımız hanımın bir sene şoförlüğünü geliştirip, bir sene sonra mpv tarzında otomatik bir araca geçiş yapmak. Açıkçası fazla para da vermek istemiyorum. Benim arabadan artan parayı bir yıl boyunca değerlendirmekte artısı olur.

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yatırım için ev alanın ne kadar hata yaptığını şurada açıklamış bir arkadaş.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...60#post3538060

Doğrumu bu hesap.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım cuma öğleden sonra ilanı koydum Yarım saat sonra birisi aradı Ankara'dan hemen ilanı kaldır alıyorum dedi hatta depozito göndereyim dedi hemen. Hafta sonu da 5 kişi daha aradı. Pazartesi sabahı satışı yaptım.
    Bankaci oldugunuz icin olabilir 😃😃

Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Teşekkürler arkadaşlar.
    Amacımız hanımın bir sene şoförlüğünü geliştirip, bir sene sonra mpv tarzında otomatik bir araca geçiş yapmak. Açıkçası fazla para da vermek istemiyorum. Benim arabadan artan parayı bir yıl boyunca değerlendirmekte artısı olur.

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Allah gonlunuze gore versin ustadim

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yatırım için ev alanın ne kadar hata yaptığını şurada açıklamış bir arkadaş.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...60#post3538060

Doğrumu bu hesap.
    Ben bile ev almaktan vazgectim gerisini siz dusunun ustad. Gecen gece ruyamda tapu dairesindeydim. Dusunun nasil bir ev alma istegi oldugunu ona ragmen almiyorum

Sayfa 279/1000 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •