Originally Posted by aydinc Sahile geçiyorum Kendi ev yapımı lager biramla biraz hareret giderem Tamam hocam Sahilde yan bankta neler konusuluyor sana zahmet aktarirmisin 😃😃😃😃😃
Originally Posted by mertkucukuncu Yooo, eat6 peugeot aisin şanzıman, emin ol dsgden bile iyi Aynen japan sanziman gayet guzeldir ama motuuur cikkss Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Kuserim bak purplee gibi dolar da dustu popom acikta kaldi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sakalari anlamadigimiz zaman olabilir ustadim yaslilik. Siz alinmayin yeter...
Originally Posted by Batman Aynen japan sanziman gayet guzeldir ama motuuur cikkss Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alman sanjuman her zaman iyidir
Originally Posted by Batman Aynen japan sanziman gayet guzeldir ama motuuur cikkss Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yanlışınız var
Originally Posted by mertkucukuncu Yanlışınız var Ya ustadim yapmayin sunu 😃😃😃😃 Bindigi arabayi piyasadaki en iyi segmentten daha iyi gorenlere sasiriyorum Bizim isyerinde biri var Corolla asigi adam Corollayla mercedesi kiyasliyor 😄😄😄 Tuhafida su Cogu yonden mercedesten iyiymis arabasi
Originally Posted by Webster Tamam hocam Sahilde yan bankta neler konusuluyor sana zahmet aktarirmisin
Originally Posted by reha kaya Yanlış gelmişim yine, mevduat cafe deye daldım, oto tamiciler kahvesi çıktı, pardon! Çıkma parça lazımsa oda bulunur, arada bi gözatın.
Forum Rules
Yer İmleri