Originally Posted by Batman Bosta para mi birakmiyor ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Nkolay bono da eft ücreti ve üst limit nedir acaba? EFT sorunu oluyor mu?
Originally Posted by myfinans Nkolay uygulamayı güncellemiş, yani boş bırakmıyorlar bonoyu, gelin diyorlar Yok ben ppf de devam edecegim ustad Belki bir yil sifir stopaj 22.5 gecerim 😃😃😃😃
Originally Posted by ozdess Nkolay bono da eft ücreti ve üst limit nedir acaba? EFT sorunu oluyor mu? EFT ücretsiz, EFT limitini MT ile sorunsuz hallediyormuşsunuz.Alabilceğiniz bono en çok 750.000 TL Originally Posted by Webster Yok ben ppf de devam edecegim ustad Belki bir yil sifir stopaj 22.5 gecerim Ben bi bakacam küçük bir miktar
Originally Posted by ozdess Nkolay bono da eft ücreti ve üst limit nedir acaba? EFT sorunu oluyor mu? Yok herhangi bir sikinti yasamadim ben gayet iyi isliyo ) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Webster Yok ben ppf de devam edecegim ustad Belki bir yil sifir stopaj 22.5 gecerim [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Bir sene beklenmez Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Ustat bu 250 bin altina alinacak en iyi arac acaba kac tane satti veya corumda baska goruyor musunuz merak ettim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Corumda tek bende var, antalyada dolu
Originally Posted by Webster Yok ben ppf de devam edecegim ustad Belki bir yil sifir stopaj 22.5 gecerim 0 stopaja 23,85.le bağlamışlar bugün.
https://youtu.be/RhghZPu0UtY
Forum Rules
Yer İmleri