Originally Posted by admustafa Bu sefer somon dağıtacaklar sanırım Norveç açıklarındaymış denizaltı. Sene 90larin basi...ilkokulda ogrencilere bedava findik dagitilmisti...hatirlayanlar bilir...
Originally Posted by boschyatirim Bizim plaja kadar yayilirmi acaba. Bu denizaltidan bir konum atsalardi iyi olurdu. Finlandiya aciklari mi ne Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaw forum reklaminda paso ukraine brides cikio bana mi ozel sizde de var mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by admustafa Bu sefer somon dağıtacaklar sanırım Norveç açıklarındaymış denizaltı. Balık tezgahlarini takibe alıyorum.
Originally Posted by Batman Yaw forum reklaminda paso ukraine brides cikio bana mi ozel sizde de var mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ukraynalilarla evlilik sitesine girmissin..
Originally Posted by Batman Yaw forum reklaminda paso ukraine brides cikio bana mi ozel sizde de var mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bende en son takım baktığım için ,hep takım elbise çıkıyor Ukraynalılar ile evlilik sitesine bakmışsınız
Originally Posted by admustafa Sizin plaj içerde kalıyor biraz zaman alır Olay mahalli kimi Norveç diyor, kimi Karadeniz ondan şeettim.
Originally Posted by Batman Yaw forum reklaminda paso ukraine brides cikio bana mi ozel sizde de var mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Originally Posted by drselcuk Ukraynalilarla evlilik sitesine girmissin.. Originally Posted by aydinc Bende en son takım baktığım için ,hep takım elbise çıkıyor Ukraynalılar ile evlilik sitesine bakmışsınız Ustad sana bir guzellik yapayim Bana da cikiyor arkadasin gunahini almayin😃😃😃hadi yirttiniz
Forum Rules
Yer İmleri