Sayfa 528/1001 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    700 k yi hangi bankaya bolecegiz
    Bolduk diyelim yonetmeklemi ugrasacagiz
    Başka alternatifler var. Tahvil var, bono var, fon var, bondlar var, 3-4 puan az alıp kamu bankaları ile çalışmak var vs. vs. Ben sadece fikrimi söyledim. Sizin bileceğiniz iş tabii ki.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Başka alternatifler var. Tahvil var, bono var, fon var, bondlar var vs. vs. Ben sadece fikrimi söyledim. Sizin bileceğiniz iş tabii ki.
    Ya ustadim iyi diyorsunda onlar saglammo yada getirileri yuksekmi
    Sizin mantikli goturur dusuk faizle isbankasina yada ziraate yatiriri faizimi alirim
    Bizim amacimiz yuksek getiri ve garanti.

Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    bir haftaya kalmaz bu sayfa dutluğa hatta çöle döner.

ppfler cazibesini yitirdi.

faizler genel olarak düştü. dolar düştü ama alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.

en iyi yatırım sanırım yine altın olacak.
    Nerde dustu faiz
    Fiba 24.5 a cikarmis
    Digerleri sabit
    Dusuren vakif makif
    Bu mu genel dusus?

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya ustadim iyi diyorsunda onlar saglammo yada getirileri yuksekmi
    Sizin mantikli goturur dusuk faizle isbankasina yada ziraate yatiriri faizimi alirim
    Bizim amacimiz yuksek getiri ve garanti.
    Hocam dünyanın her yerinde risk yükselirken getiri artar. Bunlar doğru orantılıdır. Tüm finansal enstrümanlarda böyledir. Optimum noktayı siz belirleyeceksiniz. Attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değiyor mu onu düşüneceksiniz. Hem şekerli yiyim hem zayıflayım olmaz para piyasalarında, fazla getiri varsa uykusuz geceler vardır.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam dünyanın her yerinde risk yükselirken getiri artar. Bunlar doğru orantılıdır. Tüm finansal enstrümanlarda böyledir. Optimum noktayı siz belirleyeceksiniz. Attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değiyor mu onu düşüneceksiniz. Hem şekerli yiyim hem zayıflayım olmaz para piyasalarında, fazla getiri varsa uykusuz geceler vardır.
    Tamam o konuda hem fikiriz de optimum ne hangisi hangi sekilde parayi degerlendirmek
    Dediginiz gibi batmaz denen pamuk batti...

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam yanlış anlamayın, kimseye herhangi bir tavsiyede bulunmak istemem asla, elbette herkes kendi riskini satın alır ama bu sağlamlık mevzusu çok karışık ve muğlak kişisel düşünceme göre.

41 yaşındayım. Pamukbank battığında bir gün önce televizyonda yarım saatte bir Şener Şen'li reklamları dönen dilden düşmeyen, en çok bilinen dört beş bankadan biri idi. Battığı yıl, karını %35 artıran , aynı anda 7-8 aracı kurumun yatırım için önerdiği başka banka biliyorum.

Ne finansal tablolar, ne bilinirlik çok ölçü olmayabiliyor. Tecrübi olarak yıllarca yaşadım. Burası Ortadoğu, kağıt üzerinde yazan verilere göre hareket etmemekte her zaman yarar var. TMSF Sigorta miktarı aşılacaksa meblağın her zaman bölünmesinde, riskin azaltılmasında yarar var diye düşünüyorum nacizane haddim olmadan.

Dünyanın bu cografyalarında ama şu verisi şöyleymiş, rasyoları böyleymiş kısmını söylerken temkini elden bırakmamakta yarar var.
    Pamuktan parasını geri almayan yoktu galiba mevduat olduğu için,
    En iyi örnek uzanlar olur bir zamanlar Türkiyedeki büyük şirketlerden biriydi.

Ayrıca Webster sen bak bu konuya risk ve garanti demişsin ya
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=2109

7. FPK 26,52
    Getirmiş iyi
    Filleri sattım şimdi, direk fibadan alıyorum artık tefas uğraştırıyordu

8. FIL.leri satan satana, geliri kalan 3-5 kişiye paylaştırsalar da onlarınki artsa bari

Sayfa 528/1001 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •