Originally Posted by drselcuk Dünkü tahminleri tutmayan kimler soylesin bakayım. Aksama 5.70 altina düşer. Borsa başabaş kapatır Basta sen selcuk abi😃😃😃
Originally Posted by drselcuk yuksekten alan purple dıye bırı vardı.ınsallah zararı cıkar.mert bey senınkı hayli hayli cıkacak bence Selcuk abey yapma 😃😃😃
Originally Posted by Webster Selcuk abey yapma [emoji2][emoji2][emoji2] Babaya abi denmez sus bakalım
Tamam pes ediyorum bende inşaata başlayacağım artik müteahhitim
Originally Posted by admustafa Sn.Batman sizin hesapla 100K için 167.32 TL kazandırmış FIL bende o şekilde hesapladım nzor bonoyla kıyaslıyorum biraz toparlanma olmuş sanki ama düşecek gibi gözüküyor fonun sepetine baktığınızda değil mi? 6 ay civarı bağlamayı düşünüyorum önerisi olan var mı?
Originally Posted by admustafa Sn.Batman sizin hesapla 100K için 167.32 TL kazandırmış FIL 21.75 stopaj %0 bono vakıfın varmış 84 gün MK 25,58'e geliyor değil mi?
Originally Posted by Webster Selcuk abey yapma Oğlum mert bey 6 yi gecer dedigi için dedim herkesin zarsri cikar diye..5.90 da vedalaşacam ben.bono alacam uzun vade bulursam
Originally Posted by Batman 21.75 stopaj %0 bono vakıfın varmış 84 gün MK 25,58'e geliyor değil mi? Süper..keske 1 senelik olsa
Forum Rules
Yer İmleri