Sayfa 194/992 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. fıl mk 23.95% 3 günlük

25.05% 74 günlük

2. 12-14 ay içerisinde 40% faizle mevduat, 7.50-8.50 bandında dolar/tl göreceğiz.

3.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    12-14 ay içerisinde 40% faizle mevduat, 7.50-8.50 bandında dolar/tl göreceğiz.
    Ustad fed para bastığı durumda da böyle mi düşünürsünüz? Bize kalsa bence de böyle olur ama dünyada konjonktür lehimize olabilir bir süre diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Aktif ile görüştüm bu hafta yada diğer hafta başında düşüş yapacaklar(sadece tahmin söyledi) , filleri satıp 574 günlük bono aldım geçici olarak.
    Geçici olarak derken Nekadar tutacaksın

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ustad fed para bastığı durumda da böyle mi düşünürsünüz? Bize kalsa bence de böyle olur ama dünyada konjonktür lehimize olabilir bir süre diye düşünüyorum.
    fed para basmayacak, faizleri düşürecek. İkisi farklı aksiyonlar. Bizim merkez bankasının bu son değişiklikten sonra faizi beklenenden daha hızlı indirme olasılığı artmıştır. İşin birde bütçe tarafı var ki, vergi toplayamayan hükümet ya yeni vergiler salıp zam yapacak, yada borçlanacak. S-400 ve jeopolitik riskler siyah kuğu, onları bu yoruma katmıyorum. Resim bence gayet net.

6. Ben temmuz toplantısında 200-400 puan indirim bekliyorum. eğer bunun altında bir indirim yapılacaksa mb başkanı neden görevden alındı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya’nın görevden alınması haberi sonrası Türk lirası dolara karşı %2 değer kaybıyla haftaya başladı. Merkez Bankası’nda görev değişimi sonrası 25 Temmuz’da yapılacak PPK toplantısında alınacak kararın önemi daha da arttı.
    Olumlu küresel konjonktür ve beklenenden düşük enflasyon verileri Merkez Bankası’nın Temmuz ayında faiz indirimine başlaması için uygun bir ortam yaratıyor. Geçen hafta yayınladığımız raporda 7 * 100bp olmak üzere önümüzdeki 12 ayda toplam 700bp faiz indirimi beklediğimizi paylaşmıştık.
    Merkez Bankası’ndaki görev değişimi sonrası faiz indiriminin önden yüklemeli olarak yapılması ihtimali artıyor. Enflasyonda kalıcı bir gerileme olduğunu görmeden bu yolun seçilmesi Türk lirasını S-400 yaptırımları ve/veya küresel risk iştahının bozulması gibi dışsal şoklara karşı korunmasız bırakabilir.

Isyatirim 08 Temmuz
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Alternatifbank sube üründen habersiz, Sizin Şubeye sorar mısınız oranı.
    Odea soracağım bende.
    Şimdi görüştüm Alternatif Bank ile İstanbul Bayrampaşa şubesi 320k için 21 dedi bu ürün için

Sayfa 194/992 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •