Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4975 madde; 1 - 8 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. en basit sorumuza bile dönüş olmuyor, forumda kimseye bişey mi yaptık acaba diye eski iletilerime baktım bişeyde göremedim.
    Her yerde sistem aynı birinden bişey almıyosan ona verecek pek bişeyinde yoktur, olsada olur olmasa olur. Hepimiz insanız ama.

Forum yönetilerinden ricam bu hesabı disable etsinler, kendim yapıcaktım ama bulamadım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
     Alıntı Originally Posted by vbhamza Yazıyı Oku
    en basit sorumuza bile dönüş olmuyor, forumda kimseye bişey mi yaptık acaba diye eski iletilerime baktım bişeyde göremedim.
    Her yerde sistem aynı birinden bişey almıyosan ona verecek pek bişeyinde yoktur, olsada olur olmasa olur. Hepimiz insanız ama.

Forum yönetilerinden ricam bu hesabı disable etsinler, kendim yapıcaktım ama bulamadım.
    sorunuza bir cevap gelmediyse sorunuz tam anlaşılmadığından olabilir
    formulu paylaşın grafiği paylaşın
    sorunu veya yapmak istediğinizi net paylaşın net söyleyin
    alış şartı şu olsun
    satış şartı şu olsun
    alış ta iken flat şartı şu olsun
    satış ta iken flat şartı şu olsun gibi

3.  Alıntı Originally Posted by vbhamza Yazıyı Oku
    en basit sorumuza bile dönüş olmuyor, forumda kimseye bişey mi yaptık acaba diye eski iletilerime baktım bişeyde göremedim.

Tam anlamamakla birlikte aşağıdaki gibi düzenledim.

Kod:
    var V = Sistem.GrafikVerileri ;
    var C = Sistem.GrafikFiyatOku(V, "Kapanis" ) ;
    var H = Sistem.GrafikFiyatOku(V, "Yuksek" ) ;
    var L = Sistem.GrafikFiyatOku(V, "Dusuk" ) ;
    var O = Sistem.GrafikFiyatOku(V,"Acilis") ;

var DIP = Sistem.DirectionalIndicatorPlus(740);
    var DIM = Sistem.DirectionalIndicatorMinus(740);
    var EH = Sistem.TOMA(100,2.1) ;

var SonYon = "";
    var Sinyal = "";
    double SonFiyat = 0.0;

for (int i = 100; i < V.Count; i++)
    {

// Strateji

if (DIP[i] > DIM[i] && C[i] > EH[i]) Sinyal = "A"; 
    if (DIP[i] < DIM[i] && C[i] < EH[i]) Sinyal = "S";

if (SonYon=="A" && DIP[i] > DIM[i] && C[i] < EH[i]) Sinyal = "F";  /// al yönünde C<EH durumunda flat
     if (SonYon=="S" && DIP[i] < DIM[i] && C[i] > EH[i]) Sinyal = "F";  /// sat yönünde C>EH durumunda flat

// Yön Kalıbı
    if (Sinyal == "A" && SonYon != "A" ) //&& FiltreUP)
    {
    Sistem.Yon[i] = "A";
    SonYon = Sistem.Yon[i];
    SonFiyat = V[i].Close;
    }
    if (Sinyal == "S" && SonYon != "S" )//&& FiltreDN)
    {
    Sistem.Yon[i] = "S";
    SonYon = Sistem.Yon[i];
    SonFiyat = V[i].Close;
    }

if (Sinyal == "F" && SonYon != "F")
    {
    Sistem.Yon[i] = "F";
    SonYon = Sistem.Yon[i];
    SonFiyat = V[i].Close;
    }
    }

4.  Alıntı Originally Posted by vbhamza Yazıyı Oku

ideal forumu sadece ben bunu yaptım sende ne var bendekinden nasıl daha iyi olabilir olamaz diye muhabbetin döndüğü bir yer oldu. yani bir çeşit kendilerini tatmin ediyorlar., burada sadece sistemlerinin son hızlarını yarıştırıyorlar.
    yöneticiler lütfederse bir kaç şey paylaşıyor o kadar. öğrenmek inanılmaz zor çünkü yeterli veri yok.

idealin robotunu bu yüzden kullanmıyorum bende. yeni yapılan algoda ise optimizasyon şanslıysan 1 gün sürüyor ne çıkacağı belli değil.
    vbhamza sıkma canını ideal teknik servisle irtibata geç mail atarsan geri dönüş yaparlarsa ne ala. yapmazlarsa da kapatırsın bu kadar basit.

uzun lafın kısası bende 9 ayda 1 arpa boyu yol alamadığımı düşünüyorum. bu arada buradaki kişilerin paylaşma mecburiyeti var mı ? yok tabiki. ama ideal yetkililerin buraya arada bir bakması gerekiyor.

eski arşiv gümledi birde orada çok faydalı bilgiler vardı ama artık oda yok ...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •