Sayfa 493/1000 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: Mevduat Cafe

bu arastırmadakı doktorlar 50 k dolar maaşları varmıs ..benım bu kadar maasım olsa ne ugrascam bono şu bu..3k dolar gelır var toplamda benım..

hobaaaa verıler manyak geldı haydeeee

hala faız ındırcem dıyor mal powell

4.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    bu arastırmadakı doktorlar 50 k dolar maaşları varmıs ..benım bu kadar maasım olsa ne ugrascam bono şu bu..3k dolar gelır var toplamda benım..
    Akan gelir önemli olmakla birlikte reel tasarruf ve bunun korunması da bir o kadar önem arz ettiğinden, akım ve stok gelirler bir birleri ile karıştırmadan ev ekonomisi yönetmek gerekir diye düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Akan gelir önemli olmakla birlikte reel tasarruf ve bunun korunması da bir o kadar önem arz ettiğinden, akım ve stok gelirler bir birleri ile karıştırmadan ev ekonomisi yönetmek gerekir diye düşünüyorum.
    ev ekonomısınde sıkıntı yok hanım benden cimridir..çok harcama yapmaz..en önemlı gıda tereyag un şeker evde..

6.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    azdan az çoktan çok gidermiş üstat K.vadisi sözü, adamlara giren miktarı düşün artık

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    doları bozup riske gırıp bono alsak doların kaybını azaltsak???..şu abidik gubidik şirketler sümer zorlu yuzde 29 bunlar..tamamen gıtmesın para sonra?
    Çok mu yüklü aldınız? Benim portföyün %25i dolar ve çok rahatım. Rahat olun nasıl olsa çıkar Eylüle [emoji2] [emoji106]

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Bu ingin uygulamasinda emir girisi yok degilmi. Garanti bile emir girisi getirmis ing neden koymaz anlamadim
    5.63 u gormus....

Sayfa 493/1000 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •