bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Halka arzdan alıp da altını görmeyen tek bir tane kağıt duymadım görmedim bugüne kadar. Sonuçta halka arz şirketin kaça satmaya gönüllü olduğunu gösterir senin şirketin olsa sen de yüksek arz edersin.
Aselsan bazı sıkıntıları var ödemeleri gecikiyor deniliyor çok değerli şirket eninde sonunda ederini bulur düştükçe aylık ek yapın unutun gitsin derim borsada sürekli takip satış ve zarar getirir bilançodan bilançoya bakın. Beğenmediğiniz 2 3 tane bilanço gelirse satış düşünürsünüz. Bilanço okumayı öğrenin mutlaka.
Eviniz olsa her hafta emlakçıya gidip fiyatı ne oldu diye soruyor musunuz? Bu da ev gibi.
Ayrıca aselsan a ben 15 lira eder hesapladım 9 lira veririm ( bence 9 lira çok aşırı ucuz yani) son bilanço ile. Dolayısıyla sirketin 21.5 liraya arz yapması çok doğru bir karar diyorum. Eninde sonunda ederi çok yukarılara gidecektir büyüyen gelişen icat eden ihracat da yapan bir şirket.
Neden fişek gibisiniz hemen patlıyorsunuz benim dediğim şu eğer kardeş isek ve aynı gemideysek sen beni uyaracaksın ben de seni ne var bunda... Birbirimizin iyiliğinini memleketimizin iyiliğini istemeyecekmiyiz, koynunda yılanı gördümüzde arkadaşımızın söylemetecek miyiz yada o bize söylemeyecek mi... Diyorum ki usd artabilir ama artışı size de bize de bir şey kazandırmaz başkaca çözüm yolu bulmalı
Sayin Selka var orada. Goruslerinin bir coguna katilmasam da, kendi topiginde fikirlerini kendine has uslubuyla dile getiriyor. Yazdiklarini da okurum. Kimse de gidip ona satasmiyor. Yani topik mevcut dediginiz gibi. Oraya gidip yazabilirler. Ama bu tarz yazarlarsa Selka da rahatsiz olur. Birakin bari adam rahat rahat yazsin orada😀
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Tamam da çözüm yolunu hisse.net te yazanlar değil başta iktidar olmak üzre tüm siyasetçiler, bürokratlar,iş adamlari ve STK lar bulmalı.
Hatta bu saydıklarım burada yazanlara ara sıra kulak vermeli.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Yer İmleri