Originally Posted by Webster Ustadim Hergun ayni dairelere baktigim icin ezberledim Benden kacmaz Ooo sandigimdan daha da beter bataklik desenize üstadım O derece oyunlarla aynı beton için ilanları bulabiliyorsaniz bravo
100-150 bp den fazla faiz indirimi demek doların 6 üstüne atar bunu göze alamazlar kanımca 5,87 nerde bakıyorsunuz gece fiyat beli olur ilk işlemler asya açılışında
Originally Posted by Webster Ustadlar siz tapuyla ilgilenmediginiz icin pek bilmiyorsunuz sanirim Isler haberlerden okudugunuz gibi degil. Luks evler faize endekslemis Satilmazsa duzenli fiyat arttiriyorlar Takip ettigim bir semtin siteleri var Sahibinden de favorilerime aldim tamamini Gun asiri bildiri geliyor "Favori ilaninizin fiyati yukseldi" seklinde Bir tane dusen olmadi... Atma ziya yükseldi diye bildirim gelmez düştü diye bildirim gelir o yüzden önce yükseltip sonra düşürürler emlakçıların hepsi Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis Atma ziya yükseldi diye bildirim gelmez düştü diye bildirim gelir o yüzden önce yükseltip sonra düşürürler emlakçıların hepsi Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Ben de onu diyorum iste Dusmuyorki dustu diye gelsin Dusenler hep sokakarasi evler...
Originally Posted by drselcuk Sanirim icerden bilgi aldi.yuksek faiz indirimi bekliyorum dedi. Kurun nereye gideceğini umursamayacakmış mb.. doların artışındaki fiyat yukselmesi enflasyon artısı ne olacak onu bilemiyorum.reel faiz sıfır olcak diyor.yani tahminim 800 bp indirim oluyor.. Şok bir faiz arttirimina gebe olur, donuyla inatlasan...
Bitcoinden bakiyorum. Suan 5.78
Originally Posted by Webster Bu alintilamanizi anlamadkm ustad [emoji2][emoji2][emoji2] Cepten yanlislikla oldu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Webster Ustadim Hergun ayni dairelere baktigim icin ezberledim Benden kacmaz[emoji2][emoji2][emoji2] Ustad semt site hangisi ben de inceleyeyim merak ettim musteri olmam merak etmeyin;)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri