Originally Posted by Webster Ustadim Hergun ayni dairelere baktigim icin ezberledim Benden kacmaz Ooo sandigimdan daha da beter bataklik desenize üstadým O derece oyunlarla ayný beton için ilanlarý bulabiliyorsaniz bravo
100-150 bp den fazla faiz indirimi demek dolarýn 6 üstüne atar bunu göze alamazlar kanýmca 5,87 nerde bakýyorsunuz gece fiyat beli olur ilk iþlemler asya açýlýþýnda
Originally Posted by Webster Ustadlar siz tapuyla ilgilenmediginiz icin pek bilmiyorsunuz sanirim Isler haberlerden okudugunuz gibi degil. Luks evler faize endekslemis Satilmazsa duzenli fiyat arttiriyorlar Takip ettigim bir semtin siteleri var Sahibinden de favorilerime aldim tamamini Gun asiri bildiri geliyor "Favori ilaninizin fiyati yukseldi" seklinde Bir tane dusen olmadi... Atma ziya yükseldi diye bildirim gelmez düþtü diye bildirim gelir o yüzden önce yükseltip sonra düþürürler emlakçýlarýn hepsi Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis Atma ziya yükseldi diye bildirim gelmez düþtü diye bildirim gelir o yüzden önce yükseltip sonra düþürürler emlakçýlarýn hepsi Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir Ben de onu diyorum iste Dusmuyorki dustu diye gelsin Dusenler hep sokakarasi evler...
Originally Posted by drselcuk Sanirim icerden bilgi aldi.yuksek faiz indirimi bekliyorum dedi. Kurun nereye gideceðini umursamayacakmýþ mb.. dolarýn artýþýndaki fiyat yukselmesi enflasyon artýsý ne olacak onu bilemiyorum.reel faiz sýfýr olcak diyor.yani tahminim 800 bp indirim oluyor.. Þok bir faiz arttirimina gebe olur, donuyla inatlasan...
Bitcoinden bakiyorum. Suan 5.78
Originally Posted by Webster Bu alintilamanizi anlamadkm ustad [emoji2][emoji2][emoji2] Cepten yanlislikla oldu Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by Webster Ustadim Hergun ayni dairelere baktigim icin ezberledim Benden kacmaz[emoji2][emoji2][emoji2] Ustad semt site hangisi ben de inceleyeyim merak ettim musteri olmam merak etmeyin;)) Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Forum Rules
Yer Ýmleri