Sayfa 237/992 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. sn kafkaf genelde bu haberleri seçim üzeri piyasaya sürerlerdi...açıkçası ben inandırıcı bulmadım bu haberi...bize yedirmezler ordaki rezervleri diye düşünüyorum...

2. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Burgan da ki 3 aylık hoşgeldin günlük oranı 24 bu faizler düştümü de 3 ay boyunca aynı mı kalıyor yoksa düşüyor mu ? Güldüren hesap oluyo sanırım adı ama az önce baktım yukarı veya Aşağı yönde değişebilir diye yazmışlar ??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : NacromantiA; 14-07-2019 saat: 22:42.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    3 gundur Asos'dayim.
    Burada hava bozuk yagmur yagiyor.
    Dun de surada gusel bi biyiklari yagladim.

https://fistikyesili.com/2012/08/23/...adan-gecmesin/

4 kisi 1 kg kuzu cevirme, 2 buyuk salata 4 pilav 2 yogurt yedik ben 200-250 arasi hesap beklerken 165 TL geldi.
    Hafta sonu diye qnbprivate kartim ile odedim bir de %20 indirim aldim...

Syg,
    Hocam aynen hava buz.çorap eşofman oturuyoruz biz de.Yolunuz Küçükkuyu’ya düşerse yol üzerinde kardelen lokantası var.Kelle-paça çok güzeldir.Bir denemenizi tavsiye ederim naçizane.sevgi ve selamlar

Alıntı Originally Posted by NacromantiA Yazıyı Oku
    Burgan da ki 3 aylık hoşgeldin günlük oranı 24 bu faizler düştümü de 3 ay boyunca aynı mı kalıyor yoksa düşüyor mu ? Güldüren hesap oluyo sanırım adı ama az önce baktım yukarı veya Aşağı yönde değişebilir diye yazmışlar ??

Süresi boyunca , faizler artsa da azalsa da 24 oluyor. Daha önce denemişliğim var , hoşgeldin ne kadar süre demişlerse , o kadar süre değişmez. Hatta Teb marifetli hesapta , faizler yükselmiş ise , mt temsilcisi vasıtası ile hoşgeldin faizini yükseltemiyorsun ama kendin internetden girerek yeni yüksek faize geçirtebiliyorsun hesabını.

5.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Süresi boyunca , faizler artsa da azalsa da 24 oluyor. Daha önce denemişliğim var , hoşgeldin ne kadar süre demişlerse , o kadar süre değişmez. Hatta Teb marifetli hesapta , faizler yükselmiş ise , mt temsilcisi vasıtası ile hoşgeldin faizini yükseltemiyorsun ama kendin internetden girerek yeni yüksek faize geçirtebiliyorsun hesabını.
    Teb in işleyişini biliyorum lakin Burganın bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by maracana35 Yazıyı Oku
    Hocam aynen hava buz.çorap eşofman oturuyoruz biz de.Yolunuz Küçükkuyu’ya düşerse yol üzerinde kardelen lokantası var.Kelle-paça çok güzeldir.Bir denemenizi tavsiye ederim naçizane.sevgi ve selamlar
    Tskler..
    Dun Ayvacik'daki Korfez'de yaptik o isi..
    Bugun cikar gelirim herhalde..
    Belki de bir gun daha uzatirim tatili..
    Artik spontane yasamak istiyorum bu hayati..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. [Burgan ssbit degil yukari asagi degisken. Fibakiraz ve alternatif wow hesap sabit QUOTE=NacromantiA;3602379]Teb in işleyişini biliyorum lakin Burganın bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]

8.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    [Burgan ssbit degil yukari asagi degisken. Fibakiraz ve alternatif wow hesap sabit QUOTE=NacromantiA;3602379]Teb in işleyişini biliyorum lakin Burganın bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

[/QUOTE]

Eee nasıl olacak şimdi 24 ten koyduk 3 ay boyunca 24 olmayacak kı faizler düşerse düşecek mi bulunduğum il de fiba alternatif gibi bankalar Yok burgan da internet üzerinden yapmayı düşünüyordum değişkense yatırmayacam veya 3 aylık 24.10 dan bağlayacam bakalım

Sayfa 237/992 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •