Burgan da ki 3 aylık hoşgeldin günlük oranı 24 bu faizler düştümü de 3 ay boyunca aynı mı kalıyor yoksa düşüyor mu ? Güldüren hesap oluyo sanırım adı ama az önce baktım yukarı veya Aşağı yönde değişebilir diye yazmışlar ??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : NacromantiA; 14-07-2019 saat: 22:42.
Süresi boyunca , faizler artsa da azalsa da 24 oluyor. Daha önce denemişliğim var , hoşgeldin ne kadar süre demişlerse , o kadar süre değişmez. Hatta Teb marifetli hesapta , faizler yükselmiş ise , mt temsilcisi vasıtası ile hoşgeldin faizini yükseltemiyorsun ama kendin internetden girerek yeni yüksek faize geçirtebiliyorsun hesabını.
[Burgan ssbit degil yukari asagi degisken. Fibakiraz ve alternatif wow hesap sabit QUOTE=NacromantiA;3602379]Teb in işleyişini biliyorum lakin Burganın bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]
[/QUOTE]
Eee nasıl olacak şimdi 24 ten koyduk 3 ay boyunca 24 olmayacak kı faizler düşerse düşecek mi bulunduğum il de fiba alternatif gibi bankalar Yok burgan da internet üzerinden yapmayı düşünüyordum değişkense yatırmayacam veya 3 aylık 24.10 dan bağlayacam bakalım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri