Originally Posted by Webster [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Hic duymadim orayi Ama yemek konusunda iyiler O zaman sorarak bulmaya calisin heyecan olur ;))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Webster [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Hic duymadim orayi Ama yemek konusunda iyiler Gesi baglarindaki hain ninja nerede acaba ?? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Evler genis bide sehir guzel yayilmis tramvay trafigine adapte olmak lazim bide talas da yasamak lazim merkezde degil Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 12 ay peşin kira Kayseri...
Daktir dolar basliginda cirit atiyor millete 5,80 lerden moral enjekte ediyor ;)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by mertkucukuncu 12 ay peşin kira Kayseri... Coruma da yakin sayilir ;) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Daktir dolar basliginda cirit atiyor millete 5,80 lerden moral enjekte ediyor ;)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sevap işliyoz iste..müslümanın yuzunu güldürüyoruz
Originally Posted by drselcuk Sevap işliyoz iste..müslümanın yuzunu güldürüyoruz 5.80 nerden çıktı Selçuk bey nerden baktin matriks vs hicbisey yok bende kapattım sadece forex var
Originally Posted by mertkucukuncu 5.80 nerden çıktı Selçuk bey nerden baktin matriks vs hicbisey yok bende kapattım sadece forex var Bitcoin alim satim.gecen haftada bu vakitler bakiyordum.5.82 cuvariydi ve o sekilde acti piyasa..
Forum Rules
Yer İmleri