Sayfa 241/992 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. [QUOTE=canx34;3603348]
     Alıntı Originally Posted by greenmevduat Yazıyı Oku
    Eee nasıl olacak şimdi 24 ten koyduk 3 ay boyunca 24 olmayacak kı faizler düşerse düşecek mi bulunduğum il de fiba alternatif gibi bankalar Yok burgan da internet üzerinden yapmayı düşünüyordum değişkense yatırmayacam veya 3 aylık 24.10 dan bağlayacam bakalım

sayın greenmevduat , fibabank %24 veriyormuş .. güvenebilir miyiz fibaya ? nasıl ilerlemek doğru olur ?
    sncanx34 ben vadelideyim ama kendimi dolar veya altına geçmemek için zor tutuyorum..bunun için tfx hesabi bile açtırdım.. ama maalesefki fed dolara geçme isteğimi törpülüyor..yarın çok önemli bence dolar için yaptırım kararları konuşuluyor...inşallah yarın dolar veya altına gecmedigime pişman olmam....

2. [QUOTE=canx34;3603380]
     Alıntı Originally Posted by greenmevduat Yazıyı Oku

teşekkürler, ne zaman doluyor vadesi mevduatınızın ?
    ağustos 22 de doluyor galiba...o zamana kadar faizler ne olur bilmiyorum...çok kararsızım...

3.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    şimdi işin detayını inceleyen üstadlara bir sorum olacak.

nzor bono aldık ve her gün x birim artış oldu diyelim. Her gün x birimlik satış yaptım kalan miktar yatırdığım para ile aynı.

Ertesi gün yine x birimlik artış mı olur? Yoksa azalır mı miktar yani bono günlük faiz gibi mi işler?
    Hayır , artış azalıyor sebebi de yaptığınız satışı anaparadan düşüyor . Anapara-x’e faiz işletmeye başlıyor .

Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Hayır , artış azalıyor sebebi de yaptığınız satışı anaparadan düşüyor . Anapara-x’e faiz işletmeye başlıyor .
    Kusura bakmayın ama ben anlayamadım bu bono olayını hala. Çünkü az biraz aldım bononun fiyatı artıyor görünüyor. Sistemde bono+faiz olarak göstermiyor. Örneğin ben 350K'lık bono aldım, 5 gün sonra 1000 TL'lik bono sattım elimde halen 350K'lık bono var. Beş gün sonra benim alacağım faiz ne olacak?

Sistemdeki anlamadığım olay şu, benim aldığım bono miktarı yazmıyor. Yani sen şu paraya şu kadar bono aldın olayı yok. Fon gibi değil.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

5.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın ama ben anlayamadım bu bono olayını hala. Çünkü az biraz aldım bononun fiyatı artıyor görünüyor. Sistemde bono+faiz olarak göstermiyor. Örneğin ben 350K'lık bono aldım, 5 gün sonra 1000 TL'lik bono sattım elimde halen 350K'lık bono var. Beş gün sonra benim alacağım faiz ne olacak?

Sistemdeki anlamadığım olay şu, benim aldığım bono miktarı yazmıyor. Yani sen şu paraya şu kadar bono aldın olayı yok. Fon gibi değil.
    İşte bu yüzden ihtiyacın olan tutar kadar bonoyu ayrı alacaksın. Yada tüm Bononu satıp ihtiyacını EFT yapıp kalanıyla tekrar bono alacaksın.

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    [Sekerbank anadolu teb gibi bankalardada.var bu bankslsrdada gunluk hesaplar varQUOTE=NacromantiA;3602595]
    Eee nasıl olacak şimdi 24 ten koyduk 3 ay boyunca 24 olmayacak kı faizler düşerse düşecek mi bulunduğum il de fiba alternatif gibi bankalar Yok burgan da internet üzerinden yapmayı düşünüyordum değişkense yatırmayacam veya 3 aylık 24.10 dan bağlayacam bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE][/QUOTE]

Şeker in hoşgeldinini kullandım şuan teb teyim 15 günü kaldı hoşgeldin bitiyo oranlar düşmeden 3 aylığına başka bankaya geçeyim diyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. [QUOTE=greenmevduat;3603377]
     Alıntı Originally Posted by canx34 Yazıyı Oku
    sn canx34 bende fibadayim...ama kiraz hesap değil benimkisi normal vadeli hesap ben boşta para bırakan günlük hesapları kullanmıyorum....faizlerin düşeceğini düşünüp diğer pazartesi mt pazarlık yapıp 23.75 den 45 gün bağlamıştım...gaziantepte fiba şubesi 2 tane genelde mt leri güven veriyor..ben güven sorunu yaşamıyorum bankalarla...Bu arada odea ve burganbankta kullandım şube hesaplarını...ytd..
    Fiba nın sahibi eski finansbank ın sahibi hüsnü özyeğin sanırım baya zengin birisi sorun olacağını sanmıyorum ama tabi bellide olmaz yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Selamlar iyi geceler arkadaşlar.
    USD ve TL karşılaştırmalı banka oranlarını güncel listeleyen bir arkadaşımız vardı epey aradım ama bulamadım. Güncel devam ediyor mu acaba bilgisi olan varmı?
    Hem oranlar pek değişmediği için hem de paylaşımlar azaldığı için sık güncellemiyorum, ama devam ediyor:
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post3603473

Sayfa 241/992 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •