Ben hisse senedi al- sat yaparým genelde. Boþta kalan parayý da fonda deðerlendiriyorum o yüzden bu 801 nolu fonda tutuyordum. Getirisi diðer fonlara göre biraz düþük kalmýþ galiba.Bugün osmanlý yatýrým ile telefonda görüþtüm iþbankasý hisse senedi al- sat komisyonlarý yüksek diye. Bizde de fon var dedi aylýk%29 getiriyor dedi. Ýçinde hisse senedi vardýr onun dedim yok dedi. Telefondan girdigim için pek inceleyemedim ama çoðu fonlarýnda hisse senedi görünüyor. Yarýn gidip hesap açtýracagim bakalým detaylý bilgi almak lazým
ASUS_T00J cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaþamak direnmektir.
Genelde 2 gün blokaj oluyor. Bazen de ilginçtir olmuyor. Bugün mesela 2 defa hisse aldým sattým ama 801 fonu aldýmnormalde cuma günü almama izin vermesi lazýmdý. Komisyon oranlarý iþlem hacmi az olsa da isbankasina oranla çok düþük kalýyor. Ýþlem hacmi arttýkça komisyon da giderek düþüyor. Ýþbankasýndan 2senede sadece 1 defa dusurtebildim komisyon oranýmý ve hala çok yüksek. Düþürmezseniz sizinle çalýþmam demiþtim artýk taþýma zamaný. Fonu heryerden alýrým nasýlsa. Ýlgin için teþekkürler dostum iyi geceler
ASUS_T00J cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaþamak direnmektir.
Kiraz hesap 23.5 e inecek bugün yeni müþteri için
HUAWEI KII-L21 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri