Sayfa 266/639 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Muğlalı daha önce yazdım. Maliyeci muhasebeci vergi uzmanı veya maki müşavir değilim. Bahsettiğin çoğu konu hakkında okusamda doğru analiz yapacak bilgi birikimim yok... akpaza nasıl giriş yaptığımı defalarca yazdım sadece teknik olarak uyumsuzluk vardı dipten tepki verecek diye girdim rmtemeli hakkında bilgim yoktu sonrası malum icralar bir alt pazara alınma ve taban serisi...

15 yıldır bir şekilde borsadayım bu tecrübeme dayanarak biraz da hissiyatıma güvenerek bu hissenin dip kanaldan çıktığını ve yolun başında olduğunu düşünüyorum... Tahta kapanana kadar buradayım demistim çok şükür o günlerin geride kaldığına inanıyorum beklemeye devam edeceğim...

2.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Muğlali o zaman niye bugun 35 den vermedi ve Yukardan satan Bazi arkadaş lar açıkta kaldi? Çünkü biten bişey yok.hatta her şey yeni başlıyor. Neden.dersen.şirketin batmayacagi kesinleşti ve onumuzdeki surec iyi haberlere gebe
    Valla dostum ben 18 ayi askindir kagittayim.ve cok zarardayim.belki herkesten cok istiyorum iyi seyler olsun diye. Ama ikidir ayni hareketi yapmasi hicbir olumlu haber gelmemesi fiyatin yükselmemesi hisse geri alimi yapilmamasi alacaklarin tahsil edilememesi ve kervansarayda yasanan su olumlu hareketi goruncede insan ister istemez karamsarlığa kapiliyor..

3.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Muğlali o zaman niye bugun 35 den vermedi ve Yukardan satan Bazi arkadaş lar açıkta kaldi? Çünkü biten bişey yok.hatta her şey yeni başlıyor. Neden.dersen.şirketin batmayacagi kesinleşti ve onumuzdeki surec iyi haberlere gebe
    Aynı düşüncedeyim ve tekrar aşağı sarkma olmazsa ilk hedef 48 diyorum...

Spek stabillikten çıkmaya başladı bu iyi... şu an kervansaraydaki hareket sayesinde D grubundaki hisselere karşı ilgi var . Spek bunu kullanabilir bir de zaten haber beklentimiz var bunları birleştirdiğimizde önümüzdeki hafta inşallah güzel geçecek diyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Valla dostum ben 18 ayi askindir kagittayim.ve cok zarardayim.belki herkesten cok istiyorum iyi seyler olsun diye. Ama ikidir ayni hareketi yapmasi hicbir olumlu haber gelmemesi fiyatin yükselmemesi hisse geri alimi yapilmamasi alacaklarin tahsil edilememesi ve kervansarayda yasanan su olumlu hareketi goruncede insan ister istemez karamsarlığa kapiliyor..
    Kervansaray forumda arşive kaldırılan bölümdeki yorumları okursanız onları da aynı düşüncelerle olumsuz psikoloji içinde olduğunu görürsünüz bir de şu an kervansaraydaki hareketi düşünün...

5.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Kervansaray forumda arşive kaldırılan bölümdeki yorumları okursanız onları da aynı düşüncelerle olumsuz psikoloji içinde olduğunu görürsünüz bir de şu an kervansaraydaki hareketi düşünün...
    Valla ümit ben sunu anladim.şirket sorulara acik cevap vermiyor. Genel cevap veriyor. Gayret caba göremiyorum durumun düZelmesi icin. Önümüzdeki hafta yine bir totem yapayım. Olumlu olayim.hatta bu forumdan kimse de satis yazmasin.bakalim ne olacak gorelim.gecen sefer bu totem ise yaramıştı..

6. [IMG][/IMG]

7. forumda yazilanlari bir okuyoruz hep beraber, ky ne bekliyor genel kurul toplantisi ve bu toplantida açıklanacak ödeme ve gozaltindan cikisa dair bir basit plan bunu yapmiyor olmasinin bir sebebi olmali
    1-önümüzdeki haftaya bu haberin hazirlaniyor olmasi?
    2- mesele kalıcı çıkış ve tavan.serisinin olmasi ki kendi 8 milyon lotunu zamani gelince satabilsin
    3- kaptırdığı lotlari toplayacak olmasi ki bu zayıf bir ihtimal
    4- batacak firma 4,5 milyon odemeyi diğer şirketinden alacak olarak tahsil etmeyr çalışmaz
    5- batacak firma 2 yili ödemesiz banka yapilandirmasina gitmez
    6- batacak firma 75 kisiyi kıdem tazminatı ve maaşla işte tutmaya devam etmez
    7-yeni stand yapildi buyuk marketlere kondu satışlar başladı deniyor (bunu kontrol etmek lazim)

Yani yavaş yavaş alt dip tepeler bu cuma ile birlikte yukarida kapatacaktir

8. Kendi adima satış yazmadim istesem yazardim murat ve ümit el atiyorsa mal aliyorsa bizde ac açgözlülük yapip küçük firsat peşinden kosmamaliyiz ki kağıt tavan yapsin dikkat ceksin alici gelsin sonrasinda 1,5-2 lere gelebilsin ki bu sene çıkan bir suru kagit var

Sayfa 266/639 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •