Son dakika! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Pompeo ile görüştü. Görüşmede, ikili meseleler, F-35, S-400, Suriye, Münbiç, İdlib ve Güvenli Bölge konuları ele alındı.
Son dakika! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Pompeo ile görüştü. Görüşmede, ikili meseleler, F-35, S-400, Suriye, Münbiç, İdlib ve Güvenli Bölge konuları ele alındı.
Bu topikte TBMM den daha fazla siyaset konusuluyor......Bu kadar siyaset konusuyorsunuz eminim cogunuzun her hangi siyasi bir partiye uyeliginiz bile yoktur....
Neden desteklediginiz siyasi partilere uye olup siyasete girmiyorsunuz sasiriyorum dogrusu...
diyelim ki faizleri milletin dedigi gibi 600 baz puan asagi cekti , gider millet kredi cekip doviz alirsa ne olacak.?
batanlar batacak , batanlari kurtarmak icin ugras vermeye gerek yok..
serengeti duzluklerinde yirticilarin ilk hedefi ya hastalikli ya yasli ya da yeni dogmus yavrulardir..
surude ugrasmaz hastalikli yaslilar icin , surunun gelecegi ve ekosistemin duzgun islemesi icin bu sarttir ve gereklidir..
muteahit kurtarmak , 3 paralik evleri 10 paraya itelemek icin faiz indirilmez, faizi indirip ne yapacaksin.? birak batan batsin, birak dogal seleksiyon gerceklessin..
daha once ifade ettim , mb insallah boyle bi kumar oynamaz, tuketim ile buyume olmaz..
guven ortami olustuktan sonra faiz kendiliginden iner zaten, sen o guveni bi tesis et bakalim ilk once..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yap ordan bi 10 puanda piyasa canlansın Reis..
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Yer İmleri