Artan

42,30 9.98 18:10
51,70 9.95 18:10
15,49 9.94 18:10
293,00 9.94 18:10
55,85 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,07 -10 18:10
78,30 -10 18:10
9,45 -10 18:10
112,60 -9.99 18:10
23,98 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.540.974.365,50 18:10
11.053.409.297,38 18:10
8.596.734.413,33 18:10
7.895.451.379,96 18:10
7.682.484.507,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 671/947 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 7572 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    bi tutturmuşsunuz dünki hareket dünki hareket

yaw ne var twette çok takipçili biri tektu paylaştı

hisseye hızla ky girişi oldu. adam 76 stop dedi ben stop oldum dedi amcanın ekmeğine yağ sürüldü yukardan alan tüm ky de stop oldu

bu hareketi, neden garipsediğinizi anlayamadım.

otel satışı diyen arkadaşlar açın bakın o ilk kap haberi geldikten 2-3 dk sonra

bu adamlar bu oteli satmak istemiyor satmak istese bu para yazılmaz mümkün değil SATILAMAZ diye yazdım.

hatta bazı arkadaşlar katarlılar alır dedi

bende 1999 model otomatik fites arabam var katarlılar 25 bin euro verirmi dedim durdum

neye yatırım yapıyoruz lütfen araştıralım

oteli satacağız dedikleri rakam gerçekçi değildi herkeste bunun farkında bu sebeple otel satışı vs fiyatlanmadı (o rakama satılamayacağı herkesce bilindiği için)

may amca ister kalkar iner. her harekete anlam yüklemeyin lütfen

hayırlı kazançlar olsun
    Dünki harekete takılmanın nedeni kağıda alım gelmiş o veya bu nedenle, alıcılar iştahlanmış, zaten tam sezonu konjonktür uygun, teknik müsait ama gel gelelim ib.nelik diz boyu... Neden önüne takoz koyuldu . Hisse 80 de neden baskılandı. Giren ky mi 3 kademe yeter deyip sattı yoksa patron yine soygun peşinde miydi? Mesele bu yoksa her hisse iner çıkar yüzlerce örneğini hergün görüyoruz...

Trabzonspor kulübü eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hoteli'ni satıyor. Konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada satış bedeli olarak 200 milyon euro rakamı açıklandı.
    >
    Konu ile ilgili Tek-Art İnşaat Tic. Turizm San. ve Yatırımlar AŞ'den yapılan açıklamaya göre dev tesis 80 bin 966 dönüm arazi üzerine kurulu. Tesiste, 102 oda ve 65 villa bulunuyor.

200 milyon euroya satılacak

Konu ile ilgili KAP açıklamasının devamında şöyle denildi: "30.09.2018 tarihli finansal tablolarımızda 107.459.454 TL defter değerine sahip Resort Zigana Alaçatı Hotelin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Soner Yılmaz'a 200.000.000 Avro üzerinden satış yetkisi verilmesi hususunda oybirliği ile karar verildi.

Tek-Art İnşaat şirketinin yüzde 52 hissesi halka açık, kalan hisse ise Mehmet Ali Yılmaz ve oğlu Soner Yılmaz'a ait.

Bu satış yalanmı oldu...yoksa my bu sene turizm iyi biraz kazanalım sonramiydi dedi

3. Alaçatıda sadece odalar dolu villaların çoğu boş diye biliyorum yani çok büyük bir ciro yakalayacağını düşünmüyorum antalya belki full çekiyordur ruslardan dolayı

4.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    bi tutturmuşsunuz dünki hareket dünki hareket

yaw ne var twette çok takipçili biri tektu paylaştı

hisseye hızla ky girişi oldu. adam 76 stop dedi ben stop oldum dedi amcanın ekmeğine yağ sürüldü yukardan alan tüm ky de stop oldu

bu hareketi, neden garipsediğinizi anlayamadım.

otel satışı diyen arkadaşlar açın bakın o ilk kap haberi geldikten 2-3 dk sonra

bu adamlar bu oteli satmak istemiyor satmak istese bu para yazılmaz mümkün değil SATILAMAZ diye yazdım.

hatta bazı arkadaşlar katarlılar alır dedi

bende 1999 model otomatik fites arabam var katarlılar 25 bin euro verirmi dedim durdum

neye yatırım yapıyoruz lütfen araştıralım

oteli satacağız dedikleri rakam gerçekçi değildi herkeste bunun farkında bu sebeple otel satışı vs fiyatlanmadı (o rakama satılamayacağı herkesce bilindiği için)

may amca ister kalkar iner. her harekete anlam yüklemeyin lütfen

hayırlı kazançlar olsun
    tamamda adam 2 yıldır sunnı ıslem yapıyor.1 2 gunden bahsetmıyoruz

5. Rahat olun 55 milyon lot bedelliden kitlendi 0,89 illaki suni bi haberle bunları biyere yıkacaktır bi sabah borsagündemde görebiliriz soner yılmazı

6. may amaca dedıgın kım bılmem ama ısler borsada maya- maya ya kaldıysa yanı bır kısıden tekıl bır kısıden bahsedıyorsunuz
    Buda Nasretın Hocanın gole maya calması gıbı yogur tutacak bekle.Bu kadar utopık yanı...
    ama yıne sen haklı cıktın.
    denetım mekanızmaları ıyı calısıp bundan sonra bu tur hısselerı bıstın kapısından ıcerı bıle sokmamaları.Cunku bu tecrube ıle daha kıslere baglı olmayan kurumsal sırketlerın cogalması dılegıyle.

7. Çok hisse aldım sattım taşıdım. Ama bunun gibisini görmedim . Hisse bu alırsın düşer çıkar ama resmen psikolojik harp. 2 yılda yaptığı tek bir hareketi kestiremedim. 1.34 den almaya başladım en düşük 65 den aldım ortalama maliyet 1.08 . İsterse 70 kuruş olsun problem değil ama abuk sabuk hareketlerinden bıktım usandım. Resmen bir güç kağıdın çıkmaması için bir taraflarını zorluyor . Bunlar kişisel görüşüm. Yanlış olabilir,zira borsa konusunda herhangi bir eğitim ve bilgim yok. Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by tarhana Yazıyı Oku
    may amaca dedıgın kım bılmem ama ısler borsada maya- maya ya kaldıysa yanı bır kısıden tekıl bır kısıden bahsedıyorsunuz
    Buda Nasretın Hocanın gole maya calması gıbı yogur tutacak bekle.Bu kadar utopık yanı...
    ama yıne sen haklı cıktın.
    denetım mekanızmaları ıyı calısıp bundan sonra bu tur hısselerı bıstın kapısından ıcerı bıle sokmamaları.Cunku bu tecrube ıle daha kıslere baglı olmayan kurumsal sırketlerın cogalması dılegıyle.
    Ne desem bilmiyorum sanırım bu hissede yenisiniz.Birinin önerisi veya teknik göstergelere takıldığı için aldınız.Çünkü May bizim karakter yoksunu patronun adının kısaltılmış hali.Yani senin dediğin gibi göle maya çalmak ile alakası yok.Ve evet tek bir kişide olsa hissedeki tüm işlemler onun ve adamlarının işi çünkü patron O.Yani May ve adamları istemediği zaman buradaki günlük hacim 1.5 m geçmiyor.Neyse bataklığımıza hoş geldin ..Zamanla çırpındıkça batarken kimin ne yaptığını görmeye başlarsın.ytd.

Sayfa 671/947 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •