Sayfa 48/469 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 377 - 384 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. ben size ufak bir bilgi vereyim genyatırım kısa vadeli ödenmeyen finans borcu 40 milyon tl
    ama dardanel in ödenmeyen kısa vadeli finans borcu 170 milyon tl
    kerevitaş ın ödenmeyen kısa vadeli finans borcu 200 milyon tl
    banvit satılmadan önce ödenmeyen kısa vadeli finans borcu 250 milyon tl
    şöyle baktığımız da hangisi sizce iyi görünüyor hani ödeyecek gibi duruyor acaba
    şu 3 şirketin tahtası açık ya borsa da ne ilginç demi y.t.d.

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Genpower. Bürüt satış karı olarak 2006: 80 milyon satış 2007 : 100 milyon 2010 da 133 milyon 2012 de 243 milyon 2013 te 818 milyon 2014 te 185 milyon 2015 te de 23 milyon Net satışları bulunmaktadır .Faliyet Karı 2006 da 8 milyon kar 2010 da 38 milyon kat 2012 de 48 milyon kar 2013 te 228 milyon kar 2014 te 24 milyon kar 2015 te 8 milyon kar gözükmektedir kayıtlarda Faaliyet karı 2013 te 202 milyon gözükürken 2015 te 1.6 milyona gerilemiştir. Dönem net karları ise 2006 da 1.4 milyon 2008 de 10 milyon 2011 de 1.9 milyon 2013 te 171 milyon 2014 te (-) 10.1 milyon 2015 te (-) 15.9 milyon zarar oluşmuştur Bilanço kayıtlarında Bankalar ekonomik krizden dolayı şirketin kredilerini geri çağırınca şirketin mali durumu bozulmuş oldu ve öyle diyorlar müjdatta iflas ertelemeye başvurdu YTD
    sn. murat doğan çok ayrıntılı çok güzel anlattınız tekrar teşekkürler.

yatırım tavsiyesi değildir..

3.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    ben size ufak bir bilgi vereyim genyatırım kısa vadeli ödenmeyen finans borcu 40 milyon tl
    ama dardanel in ödenmeyen kısa vadeli finans borcu 170 milyon tl
    kerevitaş ın ödenmeyen kısa vadeli finans borcu 200 milyon tl
    banvit satılmadan önce ödenmeyen kısa vadeli finans borcu 250 milyon tl
    şöyle baktığımız da hangisi sizce iyi görünüyor hani ödeyecek gibi duruyor acaba
    şu 3 şirketin tahtası açık ya borsa da ne ilginç demi y.t.d.
    valla bu daha güzeldi Sn. meteak

4. ne aktifi değerlemesi, ne marka bilmemnesi, ne tırı vırısı arkadaşlar.

elimizde kapı gibi, sermayemizi kaybetmediğimizi gösteren bilirkişi raporu var.

sahtekar, resmi evrak sahtecisi kalpazan kardeşim, kapta, kafasına göre bilanço yayınlıyosa, bizdee ondan daha dürüst ve işbilir olduğu kesin olan adamın hazırladığı bilançoyu veririz spk ya.

5. bu bilgiler ışığında 2016-12 bilançosunu kayyum hazırladı ve -111.972.000 zarar yazdı.
    15 mart tada şirketimiz bir rapor hazırladı ve 2016-12 115.545.695.,25 TL dönem karı bulunduğu görülmektedir dedi. doğru mu anlamışım, yanlışım varsa düzeltin. bu karı şirket ispat edebilecek mi 10 mayıstaki mahkemede asıl mesele bu gibi duruyor.

6. İflas ederse müjdat kendide kaybeder bizde kaybederiz. Ama bistin durduk yere hic olmadik bir sekilde tahtayi kapatmasi sadece mujdatin isine gelir sirketi kurtarsa bile borsayla ugrasmayacak boylece seneyede zaten vadesi doluyor yani oyun icinde oyun. Ve kimse bizden taraf degil guvendigimiz devlet kurumla ri bile hırsızı kolluyor.. Cimere bimere sikayetlerinizi edin. Ben bu istem kazancli cikacagimizi sanmiyorum ama bakalim allahtan umut tukenmez diyorum milyarda bir küçük bir ihtimallle. Ytd

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Deniz kardeşim bana bugün sordun ya son bilir kişi raporuna itiraz eden oldumu diye eve gelince okudum yapı kredi etmiş komisyonun tamamen değişikliğini talep etmiş mahkemede kabul etti bu durum bilir kişi raporumuzu etkiler mi YTD
    yapıkredi demekki 2. sırada fabrikaya haciz koydurmuş . iflas etmek işlerine gelmiyo.

bu rapora göree, mahkemenin kararı belli çünkü.

iflas ertelemeyi reddeder ve, bütün tedbirler kalkar. borca batık olmayan şirket, iflas ertelemesşinden yararlanamaz, borcunu ödemek zorunda.

şu an için hazırlanan son rapor, en geçerli olandır.

bir tane sahtekar müjdat bilançosu var( spk bile biliyo ve suç duyuruları var adamın çeşitli suçları hakkında), borca batık durumda

bir tanede, mahkemece görevlendirilen, yeminli bilirkişi raporu var. bilirkişilerin raporu esastır.

bugune kadarki tüm mahkemelerin belkideee yuzde 99 unda, iki tane bilirkişi raporu hazırlanır. ilk rapora mutlaka birisi itiraz eder, çunku işine gelmemektedir. mahkemelerde, her itiraz üzerine, yeni rapor düzenletir. usul kanunu gereği.

8. sadece ykb itiraz ettiyse ,,,işin ekstra ama ekstra güzel bi tarafı daha var,

onu burda açıklamaya hiç gerek yok.

Sayfa 48/469 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •