Yabancının baktığı grafikte budur.
tryusd kabak gibi oboyu çaktı hemde 4 saatlik dojimizde mevcut gerisi lafı güzaf.
Yabancının baktığı grafikte budur.
tryusd kabak gibi oboyu çaktı hemde 4 saatlik dojimizde mevcut gerisi lafı güzaf.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Sozumun arkasındayım ..bu kurda faizde gerçekçi degil...Üretimin yeterli olmadığı ülkede faizde dolarda burda kalmaz....
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
dolarizasyon 30 senelik hikaye, 1989 tarihli 32 sayılı kararla başlamıştır.. benim hatırladığım %35-40 altına pek düşmedi, ortalama %50 civarını korudu hep.. fiziki taşımadan kasıt; vatandaşın türk bankalarında tuttuğu dolarların yurtdışına transfer etmesi, 'yıkılsın TR' partisinin şu an son umudu bu- gavurların 'bank run' dediği meret
benim naçizane fikrim- yurtdışına kaçıran kaçırdı bu vakte kadar, son 3-4 senedir döviz kurunun kontrolden çıkmasına neden olan temel dinamik bu sermaye kaçışıydı.. kah fetöcüler, kah beyaz türkler, kah beyaz olma özentilerinin kaçırdığı sermaye döviz likiditesinde daralmaya sebep oldu ve yukarı yönlü dolar spekülasyonuna yol verdi- tabii, her tür politik ve jeo-stratejik risk unsuru da yardımcı oldu
vatandaş türk bankalarından parasını yurtdışına kaçıracak ?? nereye kaçıracak, neresi güvenli türk vatandaşları için ?? avrupa bankalarının bilançoları trilyonlarca dolar batık krediyle dolu, işler biraz daha bozarsa iş deutsche bank'ın batmasıyla sınırlı kalmaz, bnp- ing falan hepsi sıraya dizilir.. abd zaten haydut devlet, istediği an bütün mevduata el koydum deyip çıkabilir işin içinden- nasıl güvenebilirsin eşkiyaya ?? türkiye'de kazandığı parayı türkiye-dışına kaçırmayı düşünenlerin iki değil on defa düşünmesi lazım
Son zamanlarda okuduğum en saçma yorum.Bir senede 174 milyar dolar ödeme var...sen yurt dışına giden paradan bahsediyorsun.Ne alaka.mesele ödemeler dengesi..Libor + faizi en yüksek veren 3 ülkeden birisin.her yıl odedigin faiz yükü artıyor.Asil sorun bu.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Hakan atilla'nın türkiye'ye dönmesi // erdoğan: Onu sahiplenmeyeceğiz de kimi sahipleneceğiz
hakan atilla'nın türkiye'ye dönmesi // erdoğan: "tatilini yap, külliye'ye gel" dedik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
vatandaş türk bankalarından parasını yurtdışına kaçıracak ?? nereye kaçıracak, neresi güvenli türk vatandaşları için ?? avrupa bankalarının bilançoları trilyonlarca dolar batık krediyle dolu [/QUOTE]
"trilyonlarca dolar batık kredi", hemi.
Yer İmleri