Algý operasyonuna yenik düþmedik, düþmeyeceðiz. Enflasyonun düþüþü ekim ayýnda bitecek. Piyasa her zaman önden fiyatlama yapar. Eylülde merkez tekrar faiz indirecek. Bu oranlarla parasýnýn deðerini koruyabileceðini düþünen Tl’de kalsýn. Bu saatten sonra tl enstrümanlardan uzak dururum. Ben uyarýmý yaptým, içim rahat. Hadi kalýn saðlýcakla.
Tekrar faizin yükselmesini bekliyormusunuz
3 ekimdeki enflasyonu beklemeden politika faizini 15.-15.5 çekecekler ben sonrasýný merak ediyorum bu 15.5 bizi ne kadar idare eder enflasyon ve dýþ etkenlere karþý.
Tekrar faizin yükselmesini bekliyormusunuz
3 ekimdeki enflasyonu beklemeden politika faizini 15.-15.5 çekecekler ben sonrasýný merak ediyorum bu 15.5 bizi ne kadar idare eder enflasyon ve dýþ etkenlere karþý.
daha önce bir kaç kez yazdým. 12-14 ay içerisinde 40% mevduat faizi bekliyorum. burada sýkýntý faizlerin düþürülmesi deðil, yükseltilmesi gerektiðinde mb ne yapacaðý, pardon cumhurbaþkanýnýn.
daha önce bir kaç kez yazdým. 12-14 ay içerisinde 40% mevduat faizi bekliyorum. burada sýkýntý faizlerin düþürülmesi deðil, yükseltilmesi gerektiðinde mb ne yapacaðý, pardon cumhurbaþkanýnýn.
Hic mi ahbr seyretmiyorsunuz ustadim bu devirde bu kadar cahil olmayin yil olmus 2019 damat halleder o isi halledemezse reyiz cozer [emoji16] )
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri