Tum yatirim araclari donguseldir..
Syg,
Tum yatirim araclari donguseldir..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
sürekli döviz-tl-borsa gibi yatırım araçlarından geçiş yaparak para kazanan %1 ancak eder,illaki bi gün çarpılırsınız.geçen sene 3,95ten dolar bozan komşum 7,20de kafayı vurmuştu,şimdi bile pişman. en iyisi doğru bildiğiniz yolda dümdüz gitmektir,kimseyi takmayacaksın o onu demiş bu bunu demiş dinlemeyin.benim dövizde bir hedefim var ona göre gidiyorum kimseyi dinlemiyorum çok ukalalık yapan olursa susturuyorum.sadece şunu söyleyeceğim eurusd 1,04-1,03 görüldüğünde dolardan eur'a geçiş zamanı gelmiştir,bunu bekliyorum. dün gece rüyamda gördüm parite 1,07 olmuştu![]()
Faiz düşüşü ile ilgili özet yazı dizisi
https://twitter.com/VeFinans/status/...036167682?s=19
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Aylık giderken bu topik sürekli önümde açık dururduMT 'lere buradaki oranlar üzerinden baskı kurardım %90 da başarılı olurdum ama yorucu ve stresli olurdu bir o kadar da.Sonra bu hoşgeldin-beşgittinler çıktıkdan sonra MT ile görüşmeye de ihtiyaç kalmadı,çok bakamaz oldum.Oradan oraya derken treni ben de kaçırdım,paraya da ihtiyaç yok aslında şu an ,uzun bağlanabilirmiş.Sn.dudu ,önceki sayfalarda yazmış'kaçanın peşinden kovalanmaz' diye.Hayırlısı olsun diyelim.
Yer İmleri