Originally Posted by
enki
Evet onlar başka bir dünya..dünyada esasen başka bir dünya..
Tamam kısıtlamalardan felan Çin'den kaçmak istiyen bu bitcoin yolunu kullanıyorda..bu dijital paraların bu kadar pirimlenmesinin sebebi ne...esasen kağıt paralara güvenin azalması değil mi?..peki altın ve gümüş bu şartlarda neden yeteri kadar yükselemiyor..muhtemelen FED yükselmesinden rahatsız oluyorda ondan..en azından ben öyle düşünüyorum..
Eeee ne zamana kadar bu rahatsızlık, müdahale yani..bir gün MB'ları dingili kırma noktasına geldiklerinde, yani belirttiğim gibi gerçek koyunlar ortaya çıktığında acaba bu dijital paralara ne olacak...artmaya devam edebilecekler mi?
Sn.enki bu dijitalin olayı biraz başka geçen gün forumun bir başlığında okumuştum; "dijital para da sınırlar kifayetsiz kalıyor" yani hiçbir gümrük hiçbir kanun size işlemiyor, diğer altın/gümüş yada kağıt paraları yanınızda taşıyamazsınız ama bu coinler öyle değilmiş, bir hafızaçubuğuna at rakamları yada ezberin iyiyse ezberle istediğin yere git durumu varmış, sanırım bu yüzden bu kadar çok prim yapıyor yani sermaye kontrolden kaçıyor, yada kara para burada kendine yer ediniyor olabilir
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri