Sayfa 85/999 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak , faizde indirim sürecine girildiğini belirterek, "Bu haftadan itibaren kamu bankaları basta olmak üzere kredi faizlerinde indirim göreceğiz" dedi. En kötünün geride kaldığını beilrten Albayrak, enflasyonun yıl sonu hedefin altında kalacağını kaydetti. Bakan Albayrak, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına olumlu bakmadığını ifade etti.
    5 günde ne kadar mevduat dönüşü olmuştur ve de bu toplam havuzda ne kadar bir ucuzlamaya neden olmuştur acaba?

Hani benzine % 10 zam gelir. Taksiciler de hemen % 10 zam isterler ya...,

Bunlar faiz indirimi yaptıkları oranda kredilerde de aynı oranda düşüş beklerler şimdi...

2.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Bende takip ediyorum. Benim plan 6,50 ve altinda her 2 kurusta 1 lot almak . Senin nasil rxpu

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim durumum biraz daha farklı, 31.12.2020 tarihinde tahsil etme ihtimalim oluşan bir döviz olabilir. (daha kesinleşmedi).O dövizi finansal mühendislik ile bugüne taşıyabilir miyim diye hesaplamalar yapıyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Alis icin hangi fiyatlari uygun goruyorsun

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by atakan_bb Yazıyı Oku
    dostum, şaka yapıyorsun değil mi? şaka ?
    olmadığı gün yok...
    Bu yıl sadece Temmuz ayında yok gözüküyor.

ston işi yakından takip ediyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5. albayrak: Haziran-temmuz'da türkiye'ye çok ciddi para girişi oldu-bloomberg ht

6. 30 Temmuz Salı 13:11 ALBAYRAK: HAZİRAN-TEMMUZ'DA TÜRKİYE'YE 10 MİLYAR DOLARDAN FAZLA PARA GİRİŞİ OLDU

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    O zaman ona ön gerdirme yapıyor. Ama bence ana trend FED ve ECB'den geliyor. Tcmb'nin aşırı bir müdahalede bulunduğunu düşünmüyorum.
    Dün viopda kapanışa 4 dk kala ziraat bankası ağustos vadede 5 milyon dolar sell açtı üstat. Gün için kapanışlara bakıyorum sell tarafı kamulardan oluşuyor hani müdahale yok ama viop tarafını silip süpüren bu kamu bankaları oldu.
    İşin ters tarafı ağustos vadede diğer long tarafı aşırı yüklü hani yılın belkide en yüklü ayı ağustos ki bunları batırmaya oynuyorlar. Tam kaldıraç kullananlar sanırsam %3-4 civarı bir düşüş daha olursa batacaklar.

İşin ECB ve FED tarafından bir destek geliyorsa borsada hissedilir bir artış yaşanmalı ancak oradada bir numara yok hala, bakalım ben 5,67 den kolu kestim thy aldım az biraz kardayım ve viopda düştükçe long poz açıyorum bakalım bu iş ecb ve fedse borsada güzel bir ralli gelebilir.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8. İşte bütün kilit nokta yabancı sermaye girişi zaten
    O yoksa alinin külahı veliye dolanır dururuz..
    Amma velakin..
    swap ları kapamışken sigorta mekanizması çalışmazken..
    Kim getirip ülkeye para sokar..????

Akşama doğru 5.52 53 ler gelecek gibi duruyor..
    5 dk lıklarda dünkünün aynısı grafik çiziyorlar..

Sayfa 85/999 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •