gram altın bankada mı? bankanın kasada mı? banka hesabında ise hangi banka. altın bana uzak bir yatırım olduğundan sorularım acemice olabilir. lakin sen bu oranda bir yatırım yaptığına göre mutlaka araştırmalıyım. altın fonda var. borsada işlem gören altın fonu da var. gr altının artı ve eksileri nedir? teşekkürler.
Gr altın bes hesabında...altın fonunda...Vakıf emeklilikteki adı VGA.
Ayrıca bankaların hemen hepsinde gram altın hesabı açılıp alınabiliyor...al-sat marjı %1 e yakın olduğu için, al sat önermem pek.
Zaten portföyündeki altını sigorta gibi görüyorum ben...param dolar karşısında erimesin yeter, ekstra kazancı aktif şekilde yönettiğim hisse portföyümde sağlamaya çalışıyorum.
Not: ons alltın 2013-2018 arasında çok güzel bir dip yaptı...geçenlerde ons altınla alakalı bir analiz paylaşmıştım...ons aşağı gitmezse tek risk dolartl nin düşmesi...dolartl düşsün de benim gram altınlar da fazla prim yapmasın...sorun yok benim açımdan.
Ülkede ekonomi yönetimine güvenseydim. En güzel yatırım geçmişte çıkan kira sertifikaları olurdu.
YATIRIMCIYA 5 KRİTİK AVANTAJ SAĞLAYACAK
Devlet güvencesi: Altınlar devlet güvencesinde saklanacak.
Ek getiri imkânı: 6 ayda bir yüzde 1.20.
Vergi avantajı: Sıfır vergi.
Vadeden önce nakit imkânı: Vatandaş dilediği zaman satabilecek.
Fiziki altın imkânı: Vade sonunda "Ziynet Altını" alma hakkı olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Buna eminim ama öyle dolambaçlı yerlere saptı ki ekonomi yönetimi kafalar karıştı. Şu anda faiz indirimi konuşulurken o dönemde devlet %7nin üstünde bir faizle dışarıya borçlandı gelen paralar dişin kovuğuna yetmedi.
Bu sene bütçe bir şekilde kurtarıldı seneye ne olacak sorusu karşımızda duruyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri