Originally Posted by admustafa TSİ 21:00 pozisyonunuzu aldınız mı? Ppf den 14.30 da cikacagim Dolarin durumuna gore 20k almayi dusunuyorum syg
Originally Posted by drselcuk Pozisyonumuz belli dolarin düşeceğini bile bile satmamak. 25 bp indirim olur. Dolar 5.50 altina iner Originally Posted by diproyal 21'deki sonuç belli ama tutanaklarda sabırlı olacaklar mı yoksa webster ne yapıyor diye yakından izliyoruz mu diyecekler göreceğiz. İkinci 25 bp ne zaman yapılacak onun cevabı önemli olacak yarın.
Originally Posted by Webster Ppf den 14.30 da cikacagim Dolarin durumuna gore 20k almayi dusunuyorum syg Alım aradığınız ve hedefiniz belli mi ?
Originally Posted by admustafa Alım aradığınız ve hedefiniz belli mi ? Bu seviyede olursa yada alti kademesiz girecegim vakit yok cunku ustadim. Daha fazla dusermi dusebilir yapabilecek birsey yok tamamen kumar olacak Fed ya batiracak ya cikaracak
25 bp fiyatlandı belkide düşmez daha fazla
Originally Posted by eaw 25 bp fiyatlandı belkide düşmez daha fazla Dedim ya yarin tamamen kumar Ya selale yapacak ya cikis...
Almak yada satmak için son gün ve son saatler😃
Originally Posted by drselcuk Mustafa bey kim kazaniyor o zamam..aklım almiyor artık Tek kazanan doğru zamanda alıp doğru zamanda satanlar Bunu başarabilenler kazanıyor ve genelde de ky kaybediyor
Forum Rules
Yer İmleri