Sayfa 655/1001 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Konu ismini değiştirelim diyeceğim PPF'lere haksızlık olacak mevduatların düşük olduğu zamanlarda kurtarıcı oldular mevduat yatırımcıları için
    Evet üstad ppf nin ekmeğini sizlerin sayesinde yedik uzun süredir. Hala da yiyoruz.
    Ama fonların bir başlık altında toplanması konunun dağılmasını da önleyecek, bilgi paylaşımını da artıracak diye düşünüyorum.
    Karar sizlerin.

şuan borçlanma aracı fonun ilk 3 getiri şampiyonu kim sıralama yapsak?

3.  Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    şuan borçlanma aracı fonun ilk 3 getiri şampiyonu kim sıralama yapsak?
    Borçlanma araçları fonlarınında kendi arasında geniş bir yelpazesi var. Eurobond, Uzun Vadeli, Orta Vadeli, Kısa Vadeli, Özel Sektör şeklinde ayırmak lazım onları da ama hepsi borçlanma aracı fonu olarak geçiyor

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Evet üstad ppf nin ekmeğini sizlerin sayesinde yedik uzun süredir. Hala da yiyoruz.
    Ama fonların bir başlık altında toplanması konunun dağılmasını da önleyecek, bilgi paylaşımını da artıracak diye düşünüyorum.
    Karar sizlerin.
    1000 sayfa tamamlasın bence bu konu sonraki konunun başlığını 900'lü sayfalara gelince karar verelim belki PPF'ler yine cazip olacak o dönemde

5. Bende de sadece okt ve ist var, biraz daha ist sattım bugün dolar alacağım.

6. şahsi fikrim tahvil piyasasındaki düşüş bitmiştir, tahvil içeren fonlardan ufaktan kaçmak lazım bence,iyi getirisi olanlar 1-2 gün eksi getiri ile kayıp yaşayabilirler.

7.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    şahsi fikrim tahvil piyasasındaki düşüş bitmiştir, tahvil içeren fonlardan ufaktan kaçmak lazım bence,iyi getirisi olanlar 1-2 gün eksi getiri ile kayıp yaşayabilirler.
    Tahvil fiyatlarını düşeceğini mi düşünüyorsunuz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Tahvil fiyatlarını düşeceğini mi düşünüyorsunuz?
    tahvil faizlerinin artacağını yani fiyatının düşeceğini düşünüyorum ,faizler abartılı bir şekilde geriledi,böyle bir iyimserlik çok hızlı gerçekleşti bence,yoğun tahvil barındıran fonlardan ben olsam çıkardım

Sayfa 655/1001 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •