T+1 fona banka kafasına göre +1 valör atamaz. Sistemde belki problem olabilir ki bugün sabahtan işçep'e giriş yapılmıyordu. Bankaya gitmenize gerek yok işçep'te müşteri temsilcinizin cep telefonu dahi mevcut sabahtan onunla konuşun ilk önce. İşyatırım'da benimde alış talimatım gerçekleşmedi. Bizden kaynaklı problem olmuş siz tekrar talimat girin biz kaybınızı karşılayalım dediler ve fazlasıyla karşılandı ama bankada nasıl olur bilmiyorum.
Hocam işcepte Mt’yi nasıl bulabilirim , tarif edebilir misiniz ?
HSBC üzerinden al talimatına birinci gün t+1 valor uyguladı
Saat 11 gibi bir al daha yolladın bu sefer valör t+2 oldu
Her emir ayrı şekilde işlem görüyor ve sıraya alınıyor. Fakat T+2 bana pek anlaşılır gelmedi. Hadi saat 13'den sonra olsa belki bir derece anlaşılır ama saat 11 deki emir bilmiyorum.
Günlük stok bitmiştir.
Oldukça talep gören bir fon
Olabilir aydın abi de , siz farklı fon almışsınız diye savunmaları saçma geldi bana . Telefonda 20 dk beklettiler müzik çaldı , sistemlerimizde sıkıntı var dediler .
Olabilir aydın abi de , siz farklı fon almışsınız diye savunmaları saçma geldi bana . Telefonda 20 dk beklettiler müzik çaldı , sistemlerimizde sıkıntı var dediler .
İsbank ile işim olmadı ancak OKT alımında para boşta kalmıyor ppf aliniyor otomatik sonraki gün satılıp OKT hesabınıza yazılır
İşçep'e giriş yaptıktan sonra bize ulaşın kısmında müşteri ilişkileri temsilcim kısmına tıklarsanız MT bilgilerini görebilirsiniz.
Bize ulaşın kısmında bende bankacılık işlemleri ve kayıp/çalıntı kart bildirimi şeklinde 2 farklı sekme var ikiside 0850’li numaraya bağlıyor . Sanırım bana tanımlanmış bi müşteri temsilcisi yok ?
Yer İmleri