Sayfa 158/999 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Benim zaten yatirimimin yuzde 80 ini euroda. Dediginiz seviyeye gelirse ne dolar ne tl umurumda olmaz

Benim orta uzun vadede beklentim 1.40 seviyesi paritede

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben dolarda olduğum için kendi açımdan bakıyorum ki 1,03 hiç te zor değil,aç 11 yıllık aylıkta grafiği incele.tam bir düşüş kanalı var.bu trendi kıracak bir işaret yok.avrupa umut vermiyor. ben 1.03 ten sonra 1.13 kesin satarım. düşen kanal zaten daha fazlasına izin vermez.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Benim zaten yatirimimin yuzde 80 ini euroda.

geçmiş olsun yaa, daha üç ay olmamış 7.02 trade eden tahta 6.16 olmuş.. nominal %12, fonlama maliyetlerine eklersek %18 geri çekilmiş..

bi sene olmadı daha, 8.00+ gören tahtanın 6.40'lar altına gelmesini zayıf ihtimal olarak görüyordum teknik analizde, ama artık 5.90- 6.00 game changer bi seviye, altına yuvarlanırsa çanak çömlek patlar.. eur/try daha gerçekçi bi gösterge, reel ekonominin nakit akışı yarıdan fazla euro dönüyor..

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    geçmiş olsun yaa, daha üç ay olmamış 7.02 trade eden tahta 6.16 olmuş.. nominal %12, fonlama maliyetlerine eklersek %18 geri çekilmiş..

bi sene olmadı daha, 8.00+ gören tahtanın 6.40'lar altına gelmesini zayıf ihtimal olarak görüyordum teknik analizde, ama artık 5.90- 6.00 game changer bi seviye, altına yuvarlanırsa çanak çömlek patlar.. eur/try daha gerçekçi bi gösterge, reel ekonominin nakit akışı yarıdan fazla euro dönüyor..
    Benim eurolarimin maliyeti 0. Yani ha 10 tl olmus ha 5 tl beni pek ilgilendirmiyor. Hani yabanci icin 1 euro 1 eurodur ya onun gibi dusun.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    vaktiyle yaptığım bir işlem,asla zarar etmedim.
    O ne ki ben bankadan kredi cekip arsa alan gordum

Birgun torunlarima anlaticam

5. 5.45 e dalınacak dalllll
    Sanki birisi ZAR sat TRY al pozunda..
    ZAR yükselirken 1-2 kuruş zor gidiyor zar 0.30 gevşesin anında geri geliyor..

FED sıkılaştırma sona erdi 1 ağustos itibari ile dedi..

Bütün veriler FED öncesine geri döndüğüne göre dolar dada 5.50 hareketi yarın öbür gün başlar artık..

6. Beyler bana trol fln demeyin sakin. Ama mb bu dolari baskiliyorsa. Disardan swap islemler kapaliysa. Mb ve kamu bankalarinin elinde sinirsiz (gibi) dolar varsa bu dolar nasil yukselecek. Biri cvp versin. Adamlar tutuyor iste yok reservler bittiydi negatifti suydu buydu bitmiyor. Nasil yukselecek bu dolar?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    5.45 e dalınacak dalllll

Bütün veriler FED öncesine geri döndüğüne göre dolar dada 5.50 hareketi yarın öbür gün başlar artık..
    gıdıvane 2.90-3 arası gap ne zaman dolar?
    Bir de onu söyle.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    5.45 e dalınacak dalllll

Bu sayfada dusuk dolar hedefleri falan vereceksen ver. Ama bunu gulucukerle falan yapma millet canindan bezmis zaten kufur yersin

Sayfa 158/999 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •